Az EPS-Connect International Zrt. a LEO új pártoló Tagja

Az EPS-Connect Partnere az  üzleti tevékenységhez szükséges technológiai infrastruktúra és informatikai rendszerek beszerzésében, kivitelezésében. Megtervezi a vállalkozások IT hálózati rendszerét.

Kiemelten fontos számára, hogy a közös munka kezdetén partnereikkel együttműködve felmérje a valós igényt és annak megfelelően a lehető legoptimálisabb ár-érték arányú rendszert biztosítsa.

Beszerzi, beépíti, karbantartja a szükséges eszközöket.

Viszonteladóit, tervező partnereit korszerű termékekkel látja el és komplex megoldásokkal támogatja, valamint rendszeresen továbbképzéseket, oktatásokat tart az iparági változások nyomon követésének érdekében.

A cég robosztus, integrált üzleti kommunikációs portfóliója lefedi a strukturált hálózati tervezés, kivitelezés, informatikai hálózatépítés, intelligens épületek a CCTV és biztonsági rendszerek, a hőkamera/hőmérséklet-érzékelés, a beléptetés vezérlés, és számos egyéb, ehhez kapcsolódó műszaki megoldás biztosítását.

Együttműködései során kiemelten fontosnak tartja, hogy az általa tervezett, kivitelezett rendszerek a lehető legegyszerűbben, költséghatékonyan üzemeltetők legyenek, ezzel is csökkentve a szükséges erőforrásokat és költségeket.

Ügyfeleinek teljeskörű megoldást nyújt a projektmenedzsment, tervezés, eszközbeszerzés, telepítés, karbantartás és support szolgáltatásainak köszönhetően.

Telepített eszközeinek jelentős részét saját gyártási kapacitásból biztosítja, már a gyártás során figyelve a fenntarthatóságra és a kiváló minőségre.

 

Köszöntjük az EPS-Connect Munkatársait és Vezérigazgatóját, Hackenberger Erikát.