Márciusi LEO Szakmai Reggeli

Nagy érdeklődés mellett március 20-a szerdán megtartottuk soron következő szakmai reggelinket.

Az ESG  központi fogalommá vált az ingatlanüzemeltetési iparágban. Ennek okán tartottunk már tavaly júniusban rendezvényt e témában. Ez alkalommal is a PwC munkatársait kértük fel, hogy adjanak naprakész beszámolót tagjainknak e témakörben, mind a beszámoló, mind a keretrendszer vonatkozásában.

A téma szakértői, Dr. Szalay Rita és Pákozdi Sándor információgazdag előadásából mindent megtudhattunk, ami kötelezettségként és lehetőségként az ESG-vel kapcsolatosan a tagság működésére hatással lehet.

Következő programpontunk legújabb benchmarking könyvünkről szólt. Décsi Gábor alelnökünk, DOME Group ügyvezető-partnere, benchmarking munkacsoport vezető a Benchmarking V. évkönyv készítésének kulisszatitkait árulta el a hallgatóságnak. Az évkönyv hamarosan megjelenik.

A programot Monoki Tamás, a First Facility Ingatlankezelő Kft. ügyvezető igazgatója koronázta meg  nepáli úti beszámolójával, amiből megcsodálhattuk a tájat és bepillantást nyerhettünk az ott élő emberek mindennapjairól, kultúrájáról.