HFMC ELŐADÓI

A HFMS-sel közösen rendezett INTEGRÁCIÓ FM KONFERENCIA OKTÓBER 20-án hibrid módon, online és offline változatban egyaránt látogatható.
Az előadók sora rendkívül impozáns. Az előadások meghallgatásával a résztvevők komplett képet kaphatnak az ingatlanüzemeltetési és létesítménygazdálkodási szakma és a kapcsolódó szolgáltatások, alkalmazott innovatív megoldások és nem utolsó sorban, a COVID-19 által okozott változások, speciális intézkedések bevezetésének, monitorozásának jelentőségéről. A konferencián a LEO küldöttei is megszólalnak. Három érdekfeszítő és előremutató előadást hallhatnak tőlük:
1. a LEOFM Benchmarking III. kutatásáról, azaz hogyan elemezzük az épületeinket nyolc lépésben,
2. a LEOFM létesítménygazdálkodási jogi adatbázisáról,
3. és hogyan látja egy HR-es az iparágat, mik az aktualitások, tendenciák a munkaerőpiacon, milyen befolyással vannak ránk a generációs kérdések, wellbeing, employer branding és egyéb HR-es dilemmák.
Takács Katalin, a Future FM HR Vezérigagató-helyettese, a LEO HR munkacsoportjának vezetője, Perlaki Szabolcs, az OPL partnere, a LEO létesítménygazdálkodási jogszabálygyűjteményének gondozója és Ruzsinszki Tibor, a NEO Property Services Zrt. Üzletág Igazgatója, a LEO Benchmarking munkacsoportjának Tagja, a LEO Felügyelő Bizottságának Elnöke vesznek részt Szövetségünk részéről.
HFMC ki-kicsoda