LEO szakmai reggeli 2018. június 13. GUNDEL

2018 június 13-án szerdán a Gundel Andrássy termében megrendezett LEO reggeli fő vendége Kovács Attila , a Horizon Development tulajdonos ügyvezető igazgatója volt.
Prémium ingatlanfejlesztés és épületüzemeltetés, az Eiffel Palace, a Váci 1 és a Szervita Square Building című előadás bemutatta az  minőségi, előremutató, példaértékű és környezettudatos ingatlanfejlesztés és rehabilitáció szempontrendszerét, belső minőségi követelményeit, egyben rámutatott az üzemeltetéssel való szoros és tudatos  kapcsolódásaira.

 

A Horizon Development a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől az üzemeltetésen és bérbeadáson keresztül a marketing területéig nyújt átfogó ingatlanszolgáltatást. Működésének első évtizedében a cég több mint 500.000 m2 fejlesztéssel vált a Közép-Kelet európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé. A Horizon Development a hazai fejlesztési szegmensben azt a piaci rést tölti be, ahol fontos szerepet játszik a műemlékvédelem és a modern építészet terén igazolt szakértelem, valamint a piacvezető megbízók által támasztott magas szintű igényekre és egyedi elvárásokra adott minőségi megoldások. A portfólióba irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok és luxuslakások egyaránt tartoznak. Legfontosabb referenciaprojektek az Eiffel Square, az Eiffel Palace, a Váci 1, a Promenade Gardens és a Szervita téri fejlesztés.

 

A hazai építészeti kultúra progresszív fejlődésének és az ingatlanfejlesztés minőségének előmozdítása területén végzett munkája elismeréseként Kovács Attila ügyvezető partner 2011-ben és 2018-ban megkapta az Év Ingatlanpiaci Szereplőjének járó Közönségdíjat, 2016-ban pedig a CIJ Leadership díjat.

 

2017-től az IFK (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület) alelnöke,

 

Az esemény további részében Szövetségünk Benchmarking munkacsoportjának vezetője, Décsi Gábor beszélt az új benchmarking könyvről, kiosztásra kerültek a tiszteletpéldányok a jelenlévő tagvállalati vezetők részére. Ezek után Schmidt József, a LEO elnöke és Dr. Mészárosné Merbler Éva, a BME Mérnöktovábbképző Intézet igazgató-helyettes asszonya a sajtó jelenlétében bejelentették a két szervezet közötti oktatási együttműködést és aláírták az erre vonatkozó szándéknyilatkozatot.

 

Végezetül Czerny József, a HFMS elnöke vázolta a BME Mérnöktovábbképző Intézet oktatási struktúráját és a választható képzések tartalmát.

« A 3 »