Idén újra „Szeretem a szakmám” pályázatot írt ki a létesítménygazdálkodókat tömörítő LEO.

2-3 fős csapatok nevezését várjuk. Mutassátok be digitális formában, hogy miért fontos számotokra a szakmátok! Az elmúlt egy év szokatlan kihívásokat hozott az élet minden területén, így az oktatásban is. Arra is kitérhettek a pályázatban, hogy a koronavírus okozta helyzet hogyan változtatta meg az életeteket, a szaktárgyak tanulását, a gyakorlati órákat stb.

A formátum nem változott; továbbra is kép- és gif-sorozattal, prezentációval, pár perces videóval vagy akár mémmel is lehet nevezni; minél kreatívabb megoldást találtok, annál nagyobb az esély a nyereményre.

És hogy mik a nyeremények?

Azok a csapatok, akik a legeredetibb módon pályáznak, nagyértékű műhelykorszerűsítést, valamint exkluzív tanulmányi kirándulást nyerhetnek (az előző években például a Liszt Ferenc Repülőteret járhatta be egy nyertes osztály).

Igen, ezzel elsősorban az iskola és az osztályotok jár jól, ezért idén arra gondoltunk, hogy egyénileg is szeretnénk jutalmazni az indulókat. Minden pályázó csapat részt vehet egy nyereménysorsoláson, ahol Lamax vezetéknélküli hangeszközöket sorsolunk ki. 3 szerencsés csapat nyerhet, minden csapattag, azaz a felkészítő tanár is! És hogy pontosan mit?

A pontos pályázati felhívás letölthető innen.

A nyereményjáték szabályzata innen tölthető le.

A nevezéshez szükséges plágium nyilatkozat innen tölthető le.

A Pályázatról

A LEO 2021-ben már negyedik alkalommal hirdeti meg „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatát, hogy a szakgimnáziumokban, illetve szakközépiskolákban tanuló diákok jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

Az elmúlt években nyertek már debreceni gépészek és karcagi varrónők is, de pályáztak logisztikusok, fűtésszerelők, építészek, kiadványszerkesztők és hegesztők, érkeztek pályaművek Zalaegerszegről, Székesfehérvárról, Vácról, Szekszárdról, Veszprémből, Győrből, Kaposvárról és Nyíregyházáról is.

TUDTAD?

Tudtad, hogy a létesítménygazdálkodás vagy más néven Facility Management (FM) szektor jelenleg a magyar GDP 7%-át adja. Ezen belül csak a LEO tagvállalatainak éves árbevétele közel 70 milliárd Ft, az általuk kezelt összes terület meghaladja a 15 millió m2-t, és jelenleg több mint 11 000 embernek adnak munkát a legkülönbözőbb szakterületekről. Ezen felül további 1000 betöltetlen pozíciót számolnak; területileg Budapesten, az agglomerációban és Nyugat-Magyarországon a legégetőbb ez a hiány.

Az FM iparág egyedülálló jellegzetessége, hogy nagyon sokféle szakmatípust ölel fel és foglalkoztat, kezdve az ipari gépésztől és villanyszerelőtől, a szakácson, kertészen, női-, férfiszabón, vagyonőrön át egészen a jógaoktatóig.

Legnagyobb hiány a gépészekből, műszaki szakemberekből van, ami azzal is összefüggésben van, hogy az iparág képviselői szerint a robotizáció és a digitalizáció teljesen átszövi majd a létesítménygazdálkodás működését is, hiszen sok tagvállalatunknál már most mindennapos eszköznek számítanak a takarító robotok, a VR szemüveg, de a 3D nyomtató is.

 

Lehetsz ipari gépész, fűtés és gázszerelő, de akár kiadványszerkesztő vagy éppen kertész, elképzelhető, hogy valamelyik LEO tagvállalatánál találod majd meg álmaid állását.


Pályázz,
tudj meg minél többet a LEO-ról és az álláskeresésnél gondolj ránk!