A létesítménygazdálkodási szolgáltatókat tömörítő egyesület, a LEO újra meghirdeti a „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatát, hogy a technikumokban és szakképző iskolákban tanuló diákok jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

Bármilyen szakmát is tanulsz, ha tényleg szereted és nyerni is szeretsz, ez a pályázat csak rád vár! Keress magad mellé pár lelkes szaktársat és 2-3 fős csapatban készítsetek egy maximum 3 perces videót! Legyen szórakoztató vagy informatív, meghökkentő vagy kedves, rátok bízzuk! Lepjetek meg bennünket!

Az alábbi gombbra kattintva letölthető a LEO “Szeretem a szakmám 2024” pályázati felhívása és nyereményjáték szabályzata:

 


Oktatói előregisztráció

Az alábbi előregisztrációs űrlap kitöltésével, kérjük, jelezze, ha felkészítő tanárként szeretne csapatot indítani és mi hamarosan értesíteni fogjuk a további részletekről.

   

   


  Kik és milyen videókkal pályáztak korábban?

  Az elmúlt években pályáztak már például győri „elektro-szakik”, debreceni gépészek, paksi festők és karcagi varrónők is, logisztikusok, fűtésszerelők, építészek, gépjármű-mechatronikai technikusok, kiadványszerkesztők, hegesztők, pékek és még sokan mások.

  Bármilyen technikumban vagy szakképző iskolában tanultok is, a kreatív megoldásoknak csak a fantázia szabhat határt!
  Hogy a frappáns ötlet kivitelezése semmiképpen ne okozzon gondot, összeállítottunk egy inspirációs csomagot – benne a korábbi nyertes pályázatokkal, és pár hasznos tippel a videókészítés fortélyairól – ezt az előregisztrációt követő visszaigazoló emailben küldjük el.

   


  Mindenkinek van esélye nyerni

  Minden pályázó csapat részt vehet egy sorsoláson is, ahol minimum 10 szerencsés csapat nyer. A kisorsolt csapatok minden csapattagja, azaz a felkészítő tanár is nyereményben részesül!
  A nyereményeket a Mobilfox és a Filmbox/SPI International, valamint a LEO és tagvállalatai; az EPS-Connect International Zrt., MÜPA Üzemeltető Kft., az MVM Zrt., a PANER Kft. és a Sch-ps Kft. ajánlotta fel.

   

   


  Nyeremények

  • Mobilfox Full-Shock egyedi telefontok android vagy iphone készülékhez,
  • Skullcandy SESH ANC True Wireless In-Ear fülhallgató,
  • SMARTZILLA Tuya Stego Okosóra,
  • 3 hónapra szóló ajándékkuponok a FilmBox+ teljes kínálatához,
  • Müpa Budapest koncertjegy,
  • IBM Think Vision T 17 lapos monitor,
  • MVM ajándékcsomag

  Ráadásul azok a csapatok, akik a legeredetibb pályamunkát készítik: I. helyezettként 350 ezer Ft értékű iskolai műhelykorszerűsítést, II. helyezettként pedig egy exkluzív tanulmányi kirándulást nyerhetnek az osztályuknak.

   


   

  A pályázatokat 2024. március 20. szerda, 14:00-ig várjuk.


  Pályázat feltöltése

  Az elfogadható pályázati fájlformátumok: AVI, FLV, MOV, MPEG, MP4, 3G/3G2, WMV, ASF, DivX. A fájl elnevezésében a csapatnév szerepeljen ékezet nélkül.
  A fájl feltöltése gomb megnyomása után válaszd ki a számítógépedről a feltölteni kívánt pályázati fájlt, majd add meg vezeték és utóneved az erre kijelölt mezőkben. Ezt követően kattints a feltöltés gombra és várd meg a “Sikeres volt a feltöltés” üzenetet képernyődön. Ha megjelenik a “Sikeres volt a feltöltés” üzenet, akkor a pályázatot rögzítettük rendszerünkben, melyről az pályázati űrlapon megadott e-mail címre maximum három munkanapon belül visszajelzést is küldünk. Amennyiben nem érkezik meg a visszajelzés, akkor vedd fel a kapcsolatot a Pályázat lebonyolítójával a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címen.

   

   


  TUDTAD?

  • A létesítménygazdálkodás vagy más néven Facility Management (FM) szektor egyedülálló jellegzetessége, hogy nagyon sokféle szakmatípust ölel fel és foglalkoztat, kezdve az ipari gépésztől és villanyszerelőtől, a szakácson, kertészen, női-, férfiszabón, vagyonőrön át egészen a jógaoktatóig.
  • A létesítménygazdálkodás szektor jelenleg a magyar GDP 7%-át adja. A LEO tagvállalatok Jelenleg több mint 11 000 embernek adnak munkát a legkülönbözőbb szakterületekről. Ezen felül további 1000 betöltetlen pozíciót számolnak; területileg Budapesten, az agglomerációban és Nyugat-Magyarországon a legégetőbb ez a hiány.
  • Bármit is tanulsz a suliban, az FM iparágban a szakmádban ma minden esélyed megvan rá, hogy nagy presztízsű vállalatnál kamatoztasd tudásod. Legnagyobb hiány a gépészekből, műszaki szakemberekből van, ami azzal is összefüggésben van, hogy az iparág képviselői szerint a robotizáció és a digitalizáció teljesen átszövi majd a létesítménygazdálkodás működését is.
  • A LEO sok tagvállalatánál már most mindennapos eszköznek számítanak a takarító robotok, a VR szemüveg, de a 3D nyomtató is. Lehetsz ipari gépész, fűtés és gázszerelő, de akár kiadványszerkesztő vagy éppen kertész, elképzelhető, hogy valamelyik LEO tagvállalatánál találod majd meg álmaid állását.
  • Tudj meg minél többet a létesítménygazdálkodásról és a LEO-ról! https://leofm.hu/

  Nekik köszönjük a nyeremény felajánlásokat: