XX. PROPERTY INVESTMENT FORUM

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 25/09/2024
Egész napos

Helyszín
Hotel InterContinental

Kategóriák


 

 

2024. szeptember 25. Hotel InterContinental Budapest

 

 

 

 

Itt a 20. PIF! Ez az ingatlanpiac már nem az az ingatlanpiac, mint ami 2005-ben volt! Érett, profi, prosperáló, versenyző, átlátható, rugalmas, bérlő- és funkcióorientált. 

De mi jön most? Véget érhet a szellemválság? Felpattanás vagy elnyúló kivárás jön? A már rég lecsengő világjárvány és a még mindig tartó orosz-ukrán háború mellett folyamatosan rengeteg kérdőjel, kockázat és nehézség van az ingatlanpiacon, kezdve a javuló, de még mindig törékeny kamatkörnyezettel, egészen a globális klíma- és biztonságpolitikai kérdéseken át a mesterséges intelligencia forradalmáig. Az elmúlt években alakult új világrend komoly károkat okozott egyes részpiacoknak, ugyanakkor más területeken óriási ütemű fejlődés és előrelépés volt tapasztalható. Ez a régi és új világ közötti átmenet azonban még mindig elhúzódni látszik és az erőviszonyok még bőven alakulnak. A valós károkkal, a konkrét változásokkal és átalakulásokkal talán már jobban tisztában vagyunk, de hosszú évek (ha egyáltalán lesz ilyen) mire eljutunk egy újabb fix pontra. A piac újjáépítése, új alapokra helyezése, az új normál beillesztése továbbra is a mi feladatunk. A változásban nem a veszélyt, hanem mindig a lehetőséget kell meglátni és kihasználni, amihez ma már egyre több friss tudás ad támpontot!

2024-ben is az InterContinental hotelba sereglenek a hazai ingatlanszakma legfontosabb szereplői, egy egész napos szakmai konferencia a befektetések, a fejlesztések, a finanszírozás, a makrogazdasági folyamatok, a technológiai újdonságok, a home office, az üzemeltetés, a retail, a hotel, az e-kereskedelem és logisztika, a lakáspiac, az alternatív termékek, vagy a marketing és a digitalizáció témáiról.

 

 

Részletek és regisztráció >>