Jubileumi Nyílt Nappal ünnepelte 10 éves fennállását a LEO

LEO Jubileumi Nyílt Nap Tagok& Partnerek, MÜPA

 Szövetségünk 10 éves jubileuma alkalmából Nyílt Napot szervezett Tagvállalatai Vezetői és Munkatársai, a Sajtó Képviselői, együttműködő szakmai Szervezetei és Partnerei részére, ahová meghívta idei Szeretem a szakmám iskolai kampányának nyertes csapatait is.

 

Köszönjük Minden kedves Vendégünknek az értékes jelenlétet, Munkacsoportjainknak és Vezetőiknek a csodás gondolatébresztő előadásokat és panelbeszélgetéseket, továbbá óriás köszönetünk

Alapítóinknak:

  • az ATALIAN Global Services Hungary Zrt.-nek, Nagy Imrének,
  • a DOME Facility Services Group-nak, Décsi Gábornak,
  • az ISS Facility Services Létesítménygazdálkodási Kft.-nek, Szabó Péternek,
  • a FUTURE FM Zrt.-nek, Schmidt József és Batári Ferencnek,
  • a KÉSZ Ingatlan Üzemeltető és Fejlesztő-nek, Laskai Ildikónak,
  • a KRAFT FM-nek, Jászberényi Istvánnak és Kocsis Jánosnak,
  • a PRIMOGÉN FM Üzemeltetési Kft.-nek, Bán Tibornak,
  • a PQS International Szolgáltató Zrt.-nek, Gál Pál Zoltánnak és Erdőssy Jánosnak,
  • a SPIE Hungáriának, Karsai Tibornak és Lacsny Gergelynek,
  • a Strabag Property and Facility Services-nek, NEO Property Services Zrt. előd, Vágó Lászlónak és Jászai Gyulának,  
  • a TRIGRÁNIT Facility Management-nek, Tódika Lászlónak és Kelemen Ferencnek,
  • Tiszteletbeli Tagjainknak: Barts J. Balázsnak, Laskai Ildikónak és Kuczogi Lászlónak,

hogy létre hozták a LEO-t és azóta is, töretlenül támogatják szakmai fejlődését.

Köszönetet mondunk még Jászberényi István ex Alelnökünknek, előző és jelenlegi Elnökségünknek, Schmidt József ex Elnökünknek, Tiszteletbeli Elnökünknek, Vágó László Elnökünknek, Décsi Gábor és Pálfalvi Zsuzsa Alelnökeinknek, Mikó Zoltán és Szij Csaba Elnökségi Tagunknak, Schönhauer Andrea Felügyelő bizottsági Elnökünknek, Ruzsinszki Tibor ex Felügyelő bizottsági Elnökünknek és a többi Tisztségviselőnek, hogy időt, energiát nem kímélve legjobb tudásunk szerint gyarapítják és fejlesztik Szövetségünket.

Tagjaink nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk. Ők azok, akik aktív részvételükkel támogatják a Munkacsoportokat. Munkacsoportjaink Vezetőin szintén nagy felelősség és elvárás nyugszik, ők tartják életben a csoportokat és folyamatosan töltik fel őket szakmai tartalommal.

Kilenc Kiválósági Díjazottunk: Tarcsay Judit, Kuczogi László, Ruzsinszki Tibor, Takács Katalin, Décsi Gábor, Pálfalvi Zsuzsa, Demeter Attila és Novotny Dénes kimagasló tevékenységükkel példát mutatnak a többi tag részére is.

Hálásak vagyunk a LEO Szakmai reggelik vendégelőadóinak, akiknek listáján közel százötven elismert szaktekintély található már, s akik véleményükkel, előadásaikkal szintén emelték szervezetünk színvonalát és hatottak tagvállalataink működésére, Benchmarking könyveink véleményformáló fejezetíróinak, akárcsak a szakmai sajtóorgánumok képviselőinek, akik tudósítanak eseményeinkről, kiadványainkról, kutatási eredményeinkről.

Köszönet jár szakmai Partnereinknek, a BPMK, BVSZ, BCSDH, IFK, ingatlan.com, iroda.hu, HuGBC, MATISZ, OPL, Portfolio, Próbakő Ügynökség és TSZVSZ szakembereinek, hogy előremutató szakmai projektek és ajánlások létrehozásában közreműködünk és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat.

Hálával tartozunk a hét éves Szeretem a szakmám kampányunk pályázóinak és felkészítőtanárainak, hogy évről évre részt vesznek a pályázatunkban.

Az eseményt házigazdánk Kovács Attila a MÜPA Üzemeltető Ügyvezető Igazgatója és Elnökünk, Vágó László nyitotta meg.

Tiszteletbeli alapító tagunk, Bart J. Balázs, a BFVK Zrt. Vezérigazgatója magvas, előremutató gondolataival és beszédes tényekkel indította el a szakmai programot.

A vendégek rövid filmet láthattak a LEO eltelt 10 évéről képekben, majd R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció Ügyvezető Igazgatójának hét évet átfogó kampányértékelése után részt vehettek a Szeretem a szakmám pályázat idei hivatalos Díjátadóján, ahol a III., helyezett Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakközépiskola Zrínyiászok Pék szakmunkás 10. évf. csapata, Kuti Ákos, Kőszegi Ádám, felkészítő Tanáruk Vekkeliné Orbán Kitti; a II. helyezett ZSZC Széchenyi István  Technikumának KLZ építők 10 évf. magasépítő technikusi csapata, Gécsek Levente, Farkas Klaudia, Szeidli Zalán, felkészítő Tanáruk Péter Diána és az I. helyezett KSZC Eötvös Lóránd Műszaki Technikum és Kollégium 10. A évfolyamú Gépgyártástechnológiai technikusi csapata, Ábrahám Bence, Gőgös Péter Barnabás, felkészítő Tanáruk Szabó Sándor vehették át az okleveleket.

 

A közönség megnézte a nyertes filmekből készített összeállítást.

Kis szünet után következtek a Munkacsoportok programpontjai. Terveiről és elért eredményeiről beszélt Décsi Gábor és a Benchmarking, Szij Csaba és a Proptech, Takács Katalin és a HR, Oláh Péter és az Energetikai Munkacsoport néhány Tagja, továbbá Pálfalvi Zsuzsa és Mikó Zoltán az újra induló Üzemeltetési Folyamatokat Támogató Munkacsoport Vezetői.

A Benchmarking Munkacsoport paneljét Décsi Gábor, Alelnök, DOME Group Vezérigazgató moderálta,  a beszélgetésének résztvevői Berberovics-Sóvári Viktória, ARCHI FM FM szakértő, Kuczogi László Tiszteletbeli Tag, K-ÉP Stúdió Alapító Ügyvezető, és Ruzsinszki Tibor, NEO Property Services Zrt. FM Igazgatóság Üzletág Igazgató voltak.

A Proptech kerekasztal beszélgetőtársai Kalmár Zoltán, Proptech Zoom és Proptech Hungary Alapító, Kuczogi László Tiszteletbeli Tag, K-ÉP Stúdió Alapító Ügyvezető és Giller Tamás, NEO Property Services Zrt.  Gazdasági Vezérigazgató-helyettes voltak, a moderátor Szij Csaba Vezető, B+N Referencia uZrt. Vezérigazgató-helyettes  volt.

A HR pódiumbeszélgetést Takács Katalin, FUTURE FM Vezérigazgató-helyettes moderálta, Tagjai voltak Bartusné Dr. Ördög Mária, NEO Property Services Zrt. Humán Erőforrás Menedzsment Igazgató, Nagy László, B+N Referencia Zrt. HR Igazgató és Nedbalek Csaba, Eviron Systems Ügyvezető Igazgató.

Az Energetikai panelt Oláh Péter, EQUANS Hungary Üzletfejlesztési Vezető  moderálta, Tagjai  Versits Tamás, Weishaupt  Hőtechnikai Kft. Fűtési Rendszerek Üzletág Üzletág Igazgató, Győri Gyula, CPI FM Ügyvezető Igazgató és Oláh Zoltán József  OTP Bank Nyrt. Elnök-vezérigazgatói Kabinet Épületüzemeltetési Osztályvezető voltak.

A nap fénypontja a második és harmadik pártolói Tagként hozzánk csatlakozott Tagvállalatok és az új belépők, valamint a 2023-as év Kiválósági Díjazottjának köszöntése volt.

LEO oklevelet vehetett át Zsofcsin Jenő Ügyvezető Igazgató a Discover Team, Ilia Adamov Spec-in Engineer és Egri Dániel Spec-in Engineer és tréner, az LG Electronics, Bökönyi Zsolt CEO és Földes Péter CEO, a PreXrobot CEE, Móritz-Balog Éva és Móritz Tibor, Alapító Tulajdonosok, a Propx Hungary, Pap Róbert Vezető Értékesítő, a  Griffsoft és Kovács Ákos Ügyvezető Igazgató, a Vectigal Service képviseletében.

A LEO Kiválósági Díjat idén az Elnökség és a Munkacsoport Vezetők Schmidt Józsefnek, a LEO volt Elnökének, Tiszteletbeli Elnökünknek adományozták. Schmidt József, a FUTURE FM Zrt. Vezérigazgató-helyettese megalakulásunk óta, 10 éven át támogatta, fejlesztette a szervezetet és teszi ezt a mai napig.

A díjat a grémium azoknak a Tagoknak, egyéniségeknek ítéli oda, akik tevékenységükkel példaértékű módon támogatták a LEO-t szakmai fejlődésében.

A Nyílt Nap kiállításokkal is kiegészült.

Tagvállalataink közül a BWT Hungária, az LG Electronics, a Power Charge International és a Reflex- Winkelmann standdal várta az érdeklődő Vendégeket.

 

A szakmai programok közös ebéddel és kapcsolatépítéssel zárult. Volt ünnepi tortavágás és tombola is.

A tombola nyereményeket a Power Charge International Zrt. és a Griffsoft biztosította. Lehetett Power Charge által felajánlott SMARTZILLA TUYA mérőórából, okos termosztátból és wifi okos kapcsolóból álló csomagot nyerni. További három szerencsés nyertesünk a Griffsoft Smart Brick LITE létesítménygazdálkodási rendszerhasználatát kapta.

INFÓ KIÁLLÍTÓINKRÓL:

A BWT komplex vízkezelési megoldásokat kínál a különböző iparágak és a HORECA szegmens változatos igényeinek kielégítésére. Kínálatuk magában foglalja a vízkezelés számos területét lefedő integrált rendszereket, beleértve a szűrést, fertőtlenítést, lágyítást és testreszabott, akár távfelügyeleti rendszerekhez kapcsolódó megoldásokat. A BWT olyan vízkezelő rendszereket és berendezéseket kínál, amelyek segítenek megelőzni a vízkőképződést és korróziót, így kímélve a vízzel működő berendezéseket, például növelve a kazánok és hőcserélők hatékonyságát és élettartamát. A BWT az innovációra és a technológiai vezető szerepére összpontosít, hogy a víztechnológiai iparágban élen járjon.

Az LG Electronics a világ egyik legjelentősebb elektronikai gyártója és technológiai megújítója, a szórakoztatóelektronikától a háztartási termékeken át az üzleti és légkondícionáló megoldásokig. A márka megbízható és innovatív fűtő- és hűtőrendszerei energiatakarékos, környezettudatos megoldást kínálnak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására egyaránt.

 

A Power Charge International Zrt. innovatív és környezetbarát eszközöket forgalmaz, telepít és üzemeltet országszerte. Fókuszuk az elektromos energia hatékony, környezettudatos előállítására, felhasználására és tárolására összpontosul. Testreszabott megoldásokat kínálnak lakossági, üzleti és ipari felhasználóknak napelemes rendszerekre, elektromos energiatároló rendszerekre, valamint elektromos autótöltőkre.

A WINKELMANN csoport 125 éves múlttal rendelkező máig családi vállalkozás, a negyedik generáció működteti. Egyik meghatározó üzletága a Winkelmann Building and Industries két jól ismert terméke a Refex és a Sinus Venteillera a magyar piacon is közkedvelt. Az újonnan alakult magyar értékesítési iroda rendszermegoldásokkal, helyszíni szaktanácsadással és szolgáltatás bővítéssel kíván a hazai épületgépészeti piac meghatározó szereplőjévé válni a nyomástartás, gáztalanítás, hőenergia és használati melegvíz tárolás, iszap-és mikrobuborék leválasztás, illetve komplex gyűjtők területén.

Találkozunk 10 év múlva a 20 éves évforduló alkalmából rendezett Nyílt Napon!