LEO együttműködés a PortfOlio ConTech 2023 rendezvénnyel

A Portfolio konferenciák értékes sorát gazdagítja a Construction Technology konferencia, mely 2023. október 18-án a Marriott Hotelben látogatható.

A technológiai újítások, a digitalizáció és robotizáció, a legmodernebb gyártási, termelési és kivitelezési folyamatok  építőiparra gyakorolt átalakító, forradalmasító hatásai minden fázisban tetten érhetőek, a tervezéstől a kivitelezésig. Az építőipar előtt álló kihívások, legyen az a költségek racionalizálása, a hibák számának csökkentése, a fenntarthatósági célok teljesítése, a határidők tartása mind-mind a technológiai fejlődés segítségével érhetőek el. De megtalálni a legjobb megoldást, a legújabb fejlesztéseket nem könnyű. A Construction Technology konferencia ebben kíván évről-évre segíteni és a szereplőket összehozni.

A hazai építőipar elmúlt évtizednyi szárnyalása után eljött a pillanat, amikor már kizárólag a legújabb technológiákkal, a legfrissebb innovációkkal, a legkomplexebb tudással és megoldásokkal felvértezett tervezők és kivitelezők tudnak majd hatékonyan üzemelni és fejlődni. Ezért a Portfolio Csoport rendezvény portfóliójába, az évek óta egyre sikeresebb “Építőipar” konferencia mellé, egy új, az iparág legfontosabb technológiai és innovatív tudásait bemutató és a piac szereplőit összehozó új prémium eseményt álmodtak meg a szervezők “Construction Technology & Innovation” címmel.

https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-ingatlan/graphisoft-portfolio-construction-technology-innovation-2023/1530/attekintes

A konferencián  13:25  órakor izgalmas panelbeszélgetés lesz a LEO támogatásával

Mobiltelefon vagy csavarkulcs? -A PropTech kihívásai az üzemeltetésben – címmel.

A hazai építőipar hatékonysági problémáiról és annak növelésének szükségességéről és lehetőségeiről.

Moderátor: Kuczogi László, K-Ép Studió Ügyvezető Igazgatója, a LEO Tiszteletbeli Tagja

Beszélgetés résztvevői:

  • Ruzsinszki Tibor, LEO felügyelő bizottsági elnök, Benchmarking munkacsoport tag, NEO Property Services Zrt. FM üzletág igazgató
  • Szij Csaba, LEO elnökségi tag, vezérigazgató-helyettes, B+N Referencia Zrt.

A konferencia árából ÉVOSZ és LEO tagok 10 % kedvezményt kapnak.

A szakmai programok zárásaként ESTE ÁLLÓFOGADÁS ÉS GIN&TONIC BÁR.