Szeptemberi LEO Innovációs Reggeli

2023. szeptember 13-án délelőtt megint együtt volt a LEO tagsága, új Tagjai és meghívott partnerei, hogy jeles meghívott szakemberek, hiteles előadók szájából ezúttal is hasznos tudást  kapjanak.

Az előadások ezúttal az innováció témakörét járták körül.

Kalmár Zoltán, a Proptech Zoom alapítója és Jelinek Balázs a Városliget Zrt. működési vezérigazgató-helyettese tartottak előremutató és  inspiratív előadásokat. Kalmár Zoltán előadása magáról az  innovációról, az innováció természetéről, a digitalizáció térnyeréséről, illetve  a legújabb technológiákról és az ingatlanpiac kapcsolatáról, a mesterséges intelligencia különböző aspektusairól szólt.

Jelinek Balázs és Kulich Gábor a parkfenntartás új szerződéses struktúráját, illetve ennek kapcsán levetővé vált technológiai megoldásokat, az online foglalási rendszert, a parkolóüzemeltetést és a Liget+ közösségi kedvezményeket mutatták be a szakmai közönségnek.

A rendezvény alkalmat adott az új belépők köszöntésére is.

LEO oklevelet vett át a tagként csatlakozó MVM Services Zrt. képviseletében Kércsi Ilona Ingatlangazdálkodási és Üzemeltetési osztályvezető és Tóth Zoltán Vagyon- és Flottagazdálkodási Igazgató.

BWT Hungária pártolói tagként csatlakozott Szövetségünkhöz. Az oklevelet a vállalat nevében Vizkeleti Zsolt műszaki értékesítő vette át Vágó László elnöktől, Pálfalvi Zsuzsa és Décsi Gábor alelnököktől, Istiván Rita főtitkártól.

A Tungsram Innovative Solutions új pártoló tagot Tuczai Péter ügyfélkapcsolati igazgató képviselte.

 

Vágó László elnök az esemény végén tájékoztatta a résztvevőket, hogy a LEO 10 éves jubileuma alkalmából Nyílt Napot szervez a tagvállalati vezetők, munkatársaik, partnereik, szakmai együttműködő szervezetei és a sajtó számára.

Fotógaléria a rendezvényről: