Szeretem a szakmám pályázat 2023 eredményei

Idén is nehéz dolga volt a zsűrinek.

24 jó minőségű, szellemes, a kiírásnak mindenben megfelelő videó érkezett és ebből kellett a tagvállalatok munkatársainak és az elnökség tagjainak kiválasztani az 1., 2. és 3. helyezett filmeket.

A pályázat lelkesítő videója bemutatta a fiataloknak, mit várunk tőlük a pályázat során: egyszerűen azt, hogy  mutassák meg, miért is szeretik a szakmájukat.

 

 

 

A LEO Szeretem a szakmám pályázatának 2023-as nyertesei a következők

I. helyezett
KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium, Gépész_DKA2 csapat, ők a 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítést nyerték

012_Sándor_Szabó_bence_gogos_Gépész_DKA2.mp4

II. helyezett
ZSZC Széchenyi István Technikuma, KLZ építők csapat, akik egy exkluzív szakmai tanulmányi kirándulást nyertek.

014_Péter _Diána_KLZ _ videó_szechenyi.mov

III. helyezett
Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakközépiskola Zrínyiászok csapata, akik Panasonic B100-as fülhallgatókat nyertek.

017_Ákos_Kuti_Ha pék leszel, sosem éhezel.mp4

Gratulálunk!

Nyereménysorsolás

A Szeretem a szakmám pályázatát idén is összekötöttük egy nyereményjátékkal, melyben minden pályázó csapat részt vehetett. A nyeremények kisorsolása is megtörtént, a 11 nyertes csapat pedig a következő:

  • Az első sorsolás eredménye: ZSZC Széchenyi István Technikuma, pályázó csapat neve: KLZ építők, nyereményük 3 db Technics AZ40 Bluetooth fejhallgató és 1 db Mobilfox vásárlási utalvány.
  • A második sorsolás során a Dankó Pista Nevelő-Oktató Központ pályázó csapata, a Kőműves tesók 3 darab Panasonic S300 vezeték nélküli fejhallgatót nyertek.
  • A harmadik sorsoláson a TMSZC I. István Szakképző Iskola csapata, az ePainter’s 3 darab Panasonic B100 vezeték nélküli fejhallgatóval lett gazdagabb.
  • A negyedik sorsoláson a Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium pályázó csapata, a Wesselényis MűszerÁszok 4 darab Mobilfox vásárlási utalványt nyert.
  • Az ötödik sorsoláson a Dankó Pista Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium – Katica Bölcsőde csapata, a Dankó 3 darab Mobilfox vásárlási utalványt nyert.
  • A hatodik sorsoláson a Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakközépiskola csapata, a Zrínyiászok 2 darab Mobilfox vásárlási utalványt és 1 darab Filmbox előfizetést nyert.
  • A hetedik sorsoláson a BGéSzC Csonka János Technikum és Szakképző Iskola csapata, a Racsnisok 2 darab Mobilfox vásárlási utalványt és 1 darab Filmbox előfizetést nyert.
  • A nyolcadik sorsoláson a KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium csapata, a Gépész_DKA2 2 darab Mobilfox vásárlási utalványt és 1 darab Filmbox előfizetést nyert.
  • A kilencedik sorsoláson a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola csapata, az Informatiku-Sokk 2 darab Mobilfox vásárlási utalványt és 1 darab Filmbox előfizetést nyert.
  • A tizedik sorsoláson a KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium csapata, a Gépész_villszer 4 darab Filmbox előfizetést nyert.
  • A tizenegyedik sorsoláson a BGéSzC Csonka János Technikum és Szakképző Iskola csapata, a TéKá 2 darab Filmbox előfizetést nyert.

A sorsolás nyertes csapatainak vezetőivel hamarosan felvesszük e-mailben a kapcsolatot, hogy a nyeremények eljuttatását egyeztessük.

Minden résztvevőnek emléklappal készülünk, ezek elküldéséről is külön-külön értesítjük a csapatokat.

A zsűri által kiválasztott I., II. és III. helyezett csapatoknak pedig a LEO ősszel szervez díjátadó ünnepséget az oklevelek átadására, ennek időpontjával szeptember elején keressük az érintett csapatokat.

Még egyszer minden csapatnak gratulálunk és köszönjük a részvételt!

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyári szünetre!