AzÜzlet Cégautó és flottakonferencia

 

Mit jelent a gyakorlatban a NAV, a GDPR, az ESG megfelelés és a NAIH?

Totálisan átalakult a cégautózás környezete: a költséghatékony üzemeltetéshez a feladatnak megfelelő gépjármű kell. Mi az erőssége és a gyengéje a hagyományos, a hibrid és az elektromos autónak? Többek között ezt is megtudhatja AzÜzlet gazdasági portál hagyományos Cégautó és flottakonferenciáján.  Amelyre 2023 május 30.-án kerül sor. Cím: Airport Hotel Budapest **** superior (2220, Vecsés, Lőrinci u. 130/a) További információ és jelentkezés »»

Az autógyártóknál megkezdődött az elektromos átállás. Miként alakítja át ez a piacot? Ár, érték, TCM? Erről is minden aktuális információt megszerezhet megtudhat AzÜzlet Cégautó és flottakonferenciáján.

Ízelítő a cégautó és flottakonferenciánk tematikájából:

További információ és jelentkezés »»

▲Itt a szintetikus üzemanyag: nem lesz kötelező az elektromos átállás az EU-ban

▲ Villanyautózás: töltőhálózat fejlesztés és elszámolás optimalizálás

▲ A GDPR cégautókat érintő adatvédelmi kérdései, a NAIH bírságolási gyakorlata és a Munka Törvénykönyvének előírásai talapján. A munkáltató által a gépjárművekbe épített helymeghatározó eszközök (GPS) működtetésével kapcsolatos adatvédelmi kötelezettségek, a járművekbe telepíthető kamerák használata és a NAIH álláspontja. A céges gépjárművek kezelésével kapcsolatos alkalmazások, szoftverek működtetésének kötelezettségei az adatkezelő szempontjából.

▲ Rezsicsökkentési megoldások a cégautó használatban 

▲ A cégautó használat és az otthoni töltés adózási kérdései Tovább a részletekhez »