Új tagok csatlakoztak ismét hozzánk

Szeretettel köszöntjük a 24 éves KABINET FM vállalatot csatlakozása alkalmából. Közös ügyünk a professzionális létesítménygazdálkodás és épületüzemeltetés és a megrendelői igények maximális kielégítése.  A vállalatot Holló Zsolt vezérigazgató, Négyesi Dávid budapesti régiós igazgató és Sámi Endre FM ágazat vezető képviseli majd a LEO-ban.

Pártoló tagjaink nem tevékenykednek a teljes körű létesítménygazdálkodás területén, de tagjainkhoz hasonlóan, szakterületükön kimagasló színvonalon működnek és jelentősen gazdagítják szövetségünk szakmai színvonalát.

A most belépő fiREG a tűzvédelmi papírmentes nyilvántartás területéről érkezett. Horváth Gábor szakmai vezető  és Fekete Attila fejlesztési vezető képviseli a céget a LEO rendezvényein és szakmai találkozóin.

Az OTP Bank Nyrt. csatlakozásáról már hírt adtunk, amikor bemutattuk Oláh Zoltán Józsefet, a Elnök-vezérigazgatói Kabinet Épületüzemeltetési Osztály vezetőjét  és munkatársát Macarie Szabolcsot.

A LEO okleveleket Décsi Gábor alelnökünk, Schmidt József tiszteletbeli elnökünk, Vágó László elnökünk és Istiván Rita főtitkárunk adták át márciusi szakmai reggelinken.

Gratulálunk az új belépőknek!