HR Munkacsoportunk Tagjai és küldetése

Szövetségünk HR Munkacsoportja  aktívan ülésezik. Évről évre elkészíti saját HR-kutatását. 2022. évben részt vett egy nagyszabású Korn Ferry kutatásban is. A lelkes csapat tagjai: Takács Katalin Munkacsoport Vezető, a FUTURE FM Zrt. HR-Vezérigazgató-helyettese, és Tagjai:  Demény Zsuzsanna, First Facility; Bartusné dr. Ördög Mária , NEO Property Services Zrt.;  Szabó Nóra, Gránit Pólus;  Nagy Krisztina, Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.,   ; Vincze Mónika , CPI Property Group;  Soproni Irma, Recobin; Ferenczi Attila, Recobin;  Nedbalek-Szantó Csaba, Eviron Systems, Oláh Péter, EQUANS Üzletfejlesztési Vezető; Pallag Gábor B+N Referencia Zrt. Igazgató; Faragó Sándor és Ripka Noémi, KESZ Group.

A HR Munkacsoport küldetése, hogy speciális szakmai közösséget biztosítson a facility management piacán működő tagvállalatok HR szakemberei számára.

A szakmai közösség működése  egyedinek mondható, ezen egyediség pedig a következőkben rejlik:

  • A magyar facility piacon jellemző, hogy a HR meglehetősen hátrébb szorul a prioritásban, ezért szakmai közösségünk igyekszik a HR terület fontosságát és hasznosságát kiemelni, megerősíteni, a szakmai tudatosságot erősíteni.
  • A HR terület olyan kérdéseket érint, amelyek bizalmas információk, ezért a közösségben az információk megosztásában kiemelt szerepet fordítunk a diszkrécióra és az etikai szempontokra.
  • A LEO tagvállalatai rendkívül színes palettát mutatnak létszám és szervezeti felépítés szempontjából is. Több esetben merül fel az a gyakorlat, hogy számos, munkaerő-igényes feladatot alvállalkozók bevonásával oldanak meg (takarítás, őrzés-védelem).