Felhívás Benchmarking munkacsoporti tagságra

Benchmarking IV. könyvüket idén követi az ötödik kiadvány!

Benchmarking munkacsoportunk felhívást tett közzé a Tagvállalatok részére. Szakmai munkára várnak minden  facility management szakembert, döntéshozóit a Szövetségben, aki részt kíván venni átfogó benchmarking kutatásunk  ötödik kiadásának létrehozásában.

A  munkacsoport a professzionális létesítménygazdálkodók által üzemeltetett létesítményekről gyűjt, elemez és rendszeresen publikál adatokat.

– A létesítményekkel kapcsolatban elemzéseket készít a műszaki állapotukról, a létesítmények energiafogyasztásáról és energetikai tulajdonságairól, a megrendelet üzemeltetési szolgáltatások mennyiségi és minőségi adatairól, illetve más érdekes adatokról.

– A 2021-ben megjelent 4. könyvben már több mint 1000 létesítmény adatát dolgozta fel, amit irodaházi, kereskedelmi létesítmény, ipari létesítmény és vállalati sajáttulajdonú létesítmény főkategóriákban elemzett. Minden részterületen statisztikailag meghatározó számosságú adatok álltak rendelkezésre.

– 2023-ban készül el az 5. könyv, amiben többek között olyan fontos és aktuális témákat fognak feldolgozni, mint az ESG, a proptech, a munkaerőpiac vagy a hazai szakképzés helyzete.