Benchmarking könyvünk ötödik kiadása megújult koncepcióval készül

Átfogó benchmarking kutatásuk már ötödik alkalommal veszi górcső alá a különböző funkciójú magyarországi létesítmények paramétereit és vonja le a kellő következtetéseket.

Azok a szakemberek is csatlakozhatnak a nagyszabású projekthez adatszolgáltatóként, akik nem LEO tagok, de szimpatizálnak a kezdeményezéssel, kezelnek vagy rendelkeznek kezelnek épületekkel és monitorozzák azok adatait. Már javában zajlik az anonim adatgyűjtés.

Benchmarking Munkacsoportunk 2022. év végén bemutatta a Tagság körében végzett felmérés eredményeit, amik alátámasztják az igényt, hogy az ötödik évre új koncepciót kapjon a könyv.

A beérkezett tagvállalati vélemények, preferenciák alapján kialakult az új benchmarking koncepció, ami az eddigi négy nagy sikerű könyvünk kutatási metodológiáját megtartva, újabb elemekkel gazdagítja a kiadványt és ezáltal növeli felhasználói értékét.

Az új LEO benchmarking elképzelést Benchmarking Munkacsoportunk Vezetője, Décsi Gábor, a Dome Facility Services Group  Vezérigazgató-Partnere és Ruzsinszki Tibor, NEO Property Services Zrt. FM Üzletági Igazgatója, a LEO Felügyelő Bizottságának Tagja ismertette.

A munkacsoport nagy sikerű, négy kiadást megélő benchmarking könyvének  megújult megközelítése által egy széles spektrumú létesítménygazdálkodási évkönyv jön létre, ami az iparág minden jelentős területét magában foglalja majd, a Proptechtől, Jogszabályi környezeten, Piaci szereplőkön, LEO Standard minősítő rendszeren, ESG szempontokon, Energetikán keresztül egészen a HR és oktatás, BIM, FM szabványok, és a biztosítások témakörökig.