Tanulságos LEO bejárás az ikonikus MOL CAMPUS fejlesztésén

Tagjaink már megismerkedhettek az azóta a FIABCI, a világ legnagyobb, ingatlanfejlesztőket és befektetőket tömörítő szervezete által a világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választott BudaPart projekttel. Az izgalmas előadást  nem más, mint  a városfejlesztést irányító Property Market Kft. ügyvezető igazgatója, Schrancz Mihály tartotta a Szövetség 2018. októberi szakmai reggelijén.

Nagy örömünkre idén márciusban ellátogathattunk egy hasonlóan nagy presztízsű és szintén példaértékű fejlesztéshez, a Városliget Zrt, azóta számtalan nemzetközi díjjal kitüntetett Magyar Zene Háza kulturális projektjének építésére.

Most pedig nem kisebb építészeti bravúrt, mint a 143 méter magas MOL Campus épületét vettük célba.

2022. október 21-én a LEO Tagok zártkörű bejáráson vehettek részt, ahol betekintést kaptak a 28 emeletes Mol Campus lélegzetelállító építészeti és műszaki megoldásaiba. A sétáról fotók ugyan nem készülhettek, azért a lelkes csapatot megörökítettük a székház előtt.

A kiránduláson részt vettek: Szenáki János InfoGroup, Toronyi András SMART FM, Ondrus Gábor NEO PS, Paller Tamás GRUNDFOS, Bauer Zoltán CPI FM, Paskai Gábor NEO PS, Wladár Ádám NEO PS, Harasta Péter MOL, Istiván Rita LEO, Vágó László NEO PS/ LEO, Jakab Edit EQUANS, Janza Mónika REAL MANAGEMENT, Kolbenheyer Jennifer REAL MANAGEMENT és Nagy Sándor József LG Electronics.