Októberi szakmai reggelink ismét nagy siker volt

Október 26-án a Millennium Házban megint találkozhatott egymással a Tagság és együtt tölthetett egy tartalmas délelőttöt  Partnereivel. A kellemes reggeli után Schmidt József LEO Elnök, Ruzsinszki Tibor a LEO Felügyelő Bizottságának Elnöke és Istiván Rita Főtitkár köszöntötték az FM-Unity egyesülés Tagjait és átadták a  tagi oklevelet  Nemess Viktornak, a Taképszolg, Clearservice, Palatinus Tulajdonosának, Márton Istvánnak, a Magis Tools Tulajdonosának, Pócz Jánosnak, a PK-Tech Hungary Tulajdonosának és Jámbor Árpádnak, a FAAC Hungary Ügyvezető Igazgatójának.

A szakmai programot Pletser Tamás az ERSTE Befektetési Zrt. olaj- és gázipari Elemzője nyitotta meg.

A felkészült szakember hihetetlenül részletgazdag betekintést adott a kialakult energiahelyzetről és a várható folyamatokról.
Az előadás és az előadóval való információdús kötetlen beszélgetés után Új rendes Tagunk, az FM-UNITY egyesülés Tagjainak üzleti tevékenységét és ars poeticáját mutatta be Dajka Judit az egyesülés Ügyvezető Igazgatója és Jámbor Árpád az FM-Unity egyesülés Tagja, FAAC Hungary Ügyvezető Igazgatója.

A látogatói élményt a DomiSense business kollekciójának jóvoltából szellemi aktivitást stimuláló illatkompozícióval tettük még emlékezetesebbé a szakmai program teljes ideje alatt. Kocsis Erika a DomiSense magyarországi képviselője ecsetelte a nemzetközileg elismert cég illatkreációinak jótékony élettani és pszichés hatásait.