Szeptemberi szakmai reggelink vendégelőadója Kákosy Zsolt MRICS volt

A LEO szakmai reggelije 7 éves fennállása alatt, mára kiforrott szakmai találkozóvá nőtte ki magát, ahol az állandó arcok mellett mindig feltűnnek újak is, ahogyan maga a LEO tagsága is folyamatosan bővül. Ez az a fórum, ahol Tagvállalataink és Partnereink találkozhatnak és értékes gondolatokat oszthatnak meg egymással.

Tegnap Kákosy Zsolt, az ICON Real Estate Management Vezető Igazgatója, a Property Management Vezetője adott átfogó értékelést az ingatlanok menedzselése és üzemeltetése során érzékelhető kihívásokról és persze a hatékony megoldási lehetőségekről. A 20 éves piaci vezetői tapasztalattal rendelkező szakember PM szemmel tekintett az ingatlanokra, az energiaválság, ellátási láncok nehézségei mellett érintette az egyre nagyobb szerephez jutó ESG szempontokat, az állandó monitorozás és a felhasználók edukációjának fontosságát.

Kákosy Zsolt hangsúlyozta, hogy a PM és az FM szakemberek állandó párbeszédére és konstruktív együttműködésére, összefogására van most szükség, előadását optimista hangvétellel zárta, utalva arra, hogy a válság egyben komoly üzleti, piaci lehetőség is lehet.