Rekordot döntött a Real Estate Beach és Ingatlan Regatta 2022-ben

Üzlet.Élmény.Balaton szlogennel hirdette meg az Ingatlan Regattát és a nulladik napra tervezett Real Estate Beach 2022 konferenciát a szervező, az Év irodája csapata és az élmény nem is maradt el a várakozásoktól.

I2022. szeptember 9-én 59 hajóval, több mint félezer résztvevővel zajlott le a háromnapos üzleti fesztivál és verseny Litkey Farkas világbajnok és többszörös Kékszalag győztes szakmai vezetésével Balatonkenesén.

A szeptember 8-ai konferencián laza és kötetlen stílusú előadások, izgalmas panelbeszélgetések és interjúk hangzottak el a szakértőktől a 250 fős hallgatóság részére. Ez alkalommal a vezetői képességek és az információ ereje került a fókuszba.  A program körbe járta a 2022-ben aktuális nehézségeket, mint a növekvő energiaárak és infláció vagy éppen az emelkedő kamatok, növekvő kivitelezési és építőanyag-költségek. A számos kiemelkedő előadó impozáns sorából említsünk meg néhányat!

Az aktuális piaci kihívásokról Kalaus Valter, MRICS: Newmark VLK Hungary, Managing Partner moderálásában Salamon Adorján, MRICS: Eston International, Vezérigazgató, Lóska Erika: Knight Frank Hungary, Co-Managing director és pártoló Tagunk a Cushman & Wakefield Ügyvezető igazgatója, Pados Gergely beszélgettek.

Szövetségünk misszióját, sikereit és céljait Istiván Rita LEO főtitkár mutatta be a résztvevőknek.

Az egyre nagyobb teret hódító Proptech és az energiahatékonyság témájáról Kalmár Zoltán, ProptechZoom, alapító moderálásával Tagunk, a NEO Property Services Gazdasági vezérigazgatója, a téma nagy ismerője, Giller Tamás, továbbá Kovács András: Indotek Group, Sales director, Piya Csaba: Asseco CE Hungary, CTO és Kovács Kolos, energetikai tanácsadó meséltek.