Az idei Portfolio Property Investment Forum telt házzal zajlott

A 2022. szeptember 15-ei Portfolio Property Investment Forum idén is nagy élményeket és naprakész hasznos információkat adott az értő  közönségének. A teltházas  ingatlan szakmai esemény estéjén átadták a Portfolio Property Awards 2022 díjakat.

A ” Liget projekt jövője – A nagy léptékű kulturális fejlesztés hatása a városi szövet fejlődésére ” címmel Dr. Gyorgyevics Benedek pártoló Tagunk, a Városliget Zrt.  vezérigazgatója tartott előadást.

A „Hullámvasúton a hazai ingatlanpiac” sokat mondó címet kapta az a panel, melyben Alelnökünk, Vágó László, vezérigazgató, NEO Property Services Zrt. is szerepelt, és képviselte saját véleménye mellett  a LEO Tagok szakmai véleményét is olyan,  napjainkban aktuális kihívásokkal kapcsolatosan, mint az általános piaci hangulat, az energia árak hatása a működésre, az aggasztó munkaerőpiaci helyzet, az ESG térhódítása, az ellátási problémák hatásai és végül az emelkedő üzemanyagárak.

Alelnökünk, a tagság reprezentatív képviselete érdekében előzetesen kikérte a Tagok véleményét és a frissen megjelent LVHI ( Létesítménygazdálkodási vezetői Hangulatindex ) eredményeit  is figyelembe vette a beszélgetés során.

A pódiumbeszélgetés moderátora Dr. Kui Szilárd, Local Partner, Ingatlanjogi Csoport vezetője, DLA Piper volt; további résztvevői pedig:

Délben egy másik panelben “Future of FM/PM – Fókuszban a rezsiválság 2.0, az energetika, a költségcsökkentés és a zöldülés” címmel három Tagvállalatunk a Gránit Pólus, FUTURE FM és RUSTLER Vezetői, Gyertyánfy Miklós MRICS, működési vezérigazgató-helyettes, Gránit Pólus, Karsai Tibor, ügyvezető igazgató, Rustler Kft. és Mikó Zoltán, CEO, Future FM Zrt. beszélgettek a moderátorral Pintér Dániel, társigazgatóval, Eston International és a további panelrésztvevőkkel: Nagy Gábor- ral, ügyvezető igazgató, Icon Real Estate Management Kft. és Pál Péter- rel, ügyvezető igazgató, Re-Energy Kft.

A PIF 2022 tartogatott még meglepetéseket, amikről következő cikkünkben beszámolunk.