SZÖVETSÉGÜNK ÁPRILISI SZAKMAI REGGELIJE

2022. április 26-án, rendhagyó módon kedden, rendeztük meg szakmai reggelinket, ahol a Vendégek most is “dúskáltak” a programokban.

Az eseményen találkozhattunk frissen belépett rendes Tagunkkal, a SES Magyarország Kft. Ügyvezető Igazgatójával,  SCHÖNHAUER Andreával, az  EPS-Connect International Zrt. új pártoló Tagunk Vezérigazgatójával, Hackenberger Erikával  és Földesi Zoltán Sales Managerrel, akik átvették tagi okleveleiket.

Ezt követte egy nagyon hasznos és információgazdag előadás az ingatlanfejlesztés témaköréből, melyben megismerkedhettünk az INDOTEK Zrt. filozófiájával, történetével és tervezett fejlesztéseivel. Hüse István Fejlesztési Igazgató  beavatott minket a jelenlegi gazdasági körülmények ingatlanfejlesztésekre gyakorolt hatásaiba, a várható tendenciákba az orosz-ukrán konfliktus, az alapanyag- és energiaárak, valamint a munkaerőhiány tükrében.

A délelőtt hátra lévő részében Benchmarking Munkacsoportunk Vezetője, Décsi Gábor, Dome FSG Partner-Ügyvezető Igazgató mutatta be egyenesen a nyomdából érkezett Benchmarking IV.  könyvünket, majd a HR Munkacsoport Vezetője, Takács Katalin, FUTURE FM HR-Vezérigazgató-helyettes  prezentálta a legfrissebb LEO HR kutatás eredményeit.

Az esemény helyszíne megint a megunhatatlan Millennium Háza volt.