KÖNYVÜNNEP 2015 ÓTA

 

A csapat, akik nélkül nem tudott volna létre jönni idén sem a LEO Benchmarking IV. könyv. Együtt ünnepeltük a kutatás sikeres zárását, a negyedik könyv megjelenését és az evolúciót, amit a kezdeményezés ez alatt a több, mint hét év alatt bejárt.

2017 évben még 200 épület adatsorának is örültünk. 2017-ben büszkék voltunk a megduplázott, 400 létesítmény adataira. 2019 évben alig akartuk elhinni, hogy átléptük a 7 millió nm alapterületet és a 800-as mintaszámot. Az idén sikerült ezt is jelentősen megnövelni, hiszen 15 millió nm alapterületű 1.000-nél is több létesítmény adatelemzését tartalmazza a legfrissebb kutatás.

Hálásak vagyunk, Tagjainknak, akik adatot szolgátattak, azoknak a külső vállalatoknak, intézményeknek, akik szintén csatlakoztak az adatszolgáltatáshoz, hirdetőinknek, akik ezzel támogatták a könyv létre jöttét és végül, de nem utolsó sorban Elnökségünknek, akik kiemelt figyelmet és forrást biztosítottak a projekthez Schmidt József LEO Elnök, László Vágó LEO Alelnök, István Jászberényi LEO Alelnök. uraknak.

 

B+N Referencia Zrt., Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt., Dome Group Hungary, FUTUREAL, Future FM , Graphisoft Park, First facility Ingatlankezelő Kft. , KESZ Group Ingatlan, Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft., MÜPA Üzemeltető, NEO Property Services Zrt., Netdragon Service Group, Pécs Vagyonhasznosítási Zrt., Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Prizma Csoport, Real Management, Soproni Egyetem, SmartFM Ingatlanüzemeltető és a MOME mellett további anonim adatszolgáltatók is hozzájárultak a kutatáshoz.

A fotón a könyv létrehozói, a LEO Benchmarking Munkacsoportjának Vezetője, Gabor Decsi MRICS, Ruzsinszki Tibor LEO Felügyelő Bizottsági Elnök, Szövetségünk Főtitkára, Rita Istivan és a Munkacsoport Tagjai láthatók, balról jobbra haladva: Gabor Decsi MRICS Munkacsoport Vezető, Judit Tarcsay, Attila Demeter, Rita Istivan, Hornyák-Eniko Dobai, Ruzsinszki Tibor, Zsolt Csallok Zsolt, Berberovics-Sóvári Viktória és Laszlo Kuczogi.

 

A felhasználói visszajelzések megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy ez a könyv jelentős űrt tölt be és támogatni tudja az ingatlan szakma döntéshozóinak operatív és stratégiai munkáját egyaránt.

#leofm #facilitymanagement #leofmbenchmarking