A SES Magyarország Kft. mostantól a LEO rendes Tagja

A csatlakozás alkalmából nyilatkozott Schönhauer Andrea, a SES Magyarország ügyvezető igazgatója a belépés motivációiról és a cégről:

„Legyen szó bevásárlóközpontról, irodaházról vagy egyéb kereskedelmi ingatlanról, azok optimális és zavartalan üzemeltetése elengedhetetlen a létesítménygazdálkodás alapos ismerete nélkül. Napjainkban, amikor az ingatlanüzemeltetési üzletágra is jelentősen kihatnak a gazdaságot nehezítő körülmények, igen fontosnak tartom a LEO által létrehozott szervezetet, ahol rendszeresen eszmét tudunk cserélni, tapasztalatokat tudunk megosztani és meg tudjuk vitatni az aktuális szakmai témákat. Az egyes szervezetek létjogosultságát a szakma szeretete, az egység és a közös lobbitevékenység biztosítja.

Cégünket ez motiválta a szervezethez való csatlakozásban” – mondta Schönhauer Andrea.

Az SES Magyarország, amely a SPAR csoport tagja, immáron 25 éve van jelen a magyarországi ingatlanpiacon, ahol teljeskörű szolgáltatást biztosít kereskedelmi ingatlanok kezelésére. Jelenleg az Unicredit Leasing tulajdonában lévő nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontot üzemelteti, valamint a 2021-ben átadott S-PARK Kaposvár bevásárlópark üzemeltetésében beruházóként is jelen van. Az anyavállalat székhelye Ausztria, ahol piacvezető a prémium bevásárlóközpontok üzemeltetésében. Az SES jelenleg 6 országban van jelen: Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Olaszország, Horvátország és Csehország.

A hazai vállalat ügyvezető igazgatói pozícióját Schönhauer Andrea tölti be, akinek több éves felsővezetői tapasztalata van a kereskedelem, az ingatlanüzemeltetés, építésmenedzsment és centermanagement területeken.

Tisztelettel köszöntjük körünkben a SES Magyarország Kft. munkatársait!