A LEO márciusi szakmai reggelije az energetika jegyében zajlott

Szövetségünk március 23-ai reggelijét a Millennium Házban az energetika témakörének szenteltük, emellett köszöntöttük új Tagjainkat és átadtuk a Kiválósági Díj 2021-et.

A Clean Up Grand Service színeiben Méhész Mónika Tulajdonos-Ügyvezető Igazgató és Falta Viktória Ügyvezető Igazgató-helyettes, az Infogroup FM Ingatlanüzemeltető nevében Szenáki János Üzemeltetési Igazgató és Horváth Emese Fejlesztési Igazgató, míg az SCH-PS képviseletében Schumiciky Pál Ügyvezető Igazgató és Völgyi Csaba Fejlesztési Vezető vették át csatlakozásuk alkalmából a LEO oklevelet.

A nap trend setting előadását Pletser Tamás, az Erste Csoport regionális olaj– és gázipari elemzőjének köszönhettük.  Az energiapiaci trendeket és várakozásokat bemutató összefoglalót nagy érdeklődéssel és sok érdekfeszítő kérdésekkel fogadta a közönség.

Pletser Tamás az Erste Csoport regionális olaj– és gázipari elemzője. Feladata, hogy a bank intézményi és kisbefektetőinek készítsen elemzéseket az EMEA régió olaj- és gázipari befektetéseiről. Jelenleg a lengyel PKN Orlen, Lotos Group, PGNiG, a magyar MOL, az osztrák OMV, a cseh Unipetrol, a román OMV Petrom és Romgaz, a szerbiai NIS és a török Tupras, Aygaz és Petkim tartozik az elemzési listájába. Pletser Tamás 2000 óta foglalkozik olaj- és gáziparral, 2002 óta CFA charter birtokosa. Fő tevékenysége mellett rendszeresen foglalkozik az európai szénhidrogén iparral, a globális kőolajárak alakulásával, illetve egyéb energetikai kérdésekkel.

 

Második előadónk, Szövetségünk Energetikai Munkacsoportjának Vezetője, az ALTE-GO Ügyvezető Igazgatója, Novotny Dénes Tagtársunk volt, aki beszámolt a munkacsoport munkájáról, idei céljairól, fókuszterületeiről és készülő energetikai ajánlásáról.

A szakmai programot a DECOR FLOOR bemutatkozó előadása zárta. Lovas Gusztáv Ügyvezető Igazgató  Tagtársunk a cég tevékenységén és ars poeticáján keresztül beszélt az FM iparághoz való kapcsolódási pontokról és szinergiákról is.

Az eseményen részt vettek Tagvállalataink Vezetői, Energetikai Szakemberei, Partnereink, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara  Elnöke, Kassai Ferenc, a HUGBC részéről Noéh Gábor, a Portfolio képviseletében Futó Péter.

A Portfolio vonatkozó cikke itt olvasható:

https://www.portfolio.hu/ingatlan/20220323/kuszobon-a-harmadik-nagy-energiaarrobbanas-mi-vezetett-idaig-es-mit-tehetunk-ellene-535031?utm_source=portfolio