Békés, boldog Ünnepeket és jó egészséget kíván a LEO

Kedves Tagjaink, Partnereink !

 

A 2021. év lassan a végéhez közeledik és átadjuk magunkat a pihenésnek és a feltöltődésnek családjaink körében. Büszkén dőlhettek hátra az Ünnepek alatt, hiszen Iparágunk a járvány idején is helyt állt és bizonyított. Szervezetünk taglétszáma idén jelentősen megemelkedett, idén 37 Tagot számlálunk a tavalyi 22 Tag után. Új Tagvállalataink kimagasló innovatív megoldásokkal bővítették a meglévő értékes tudásbázist.

Felkerültünk a Portfolio TOP 5 Ingatlanpiaci szervezet listájára. 8 LEO rendezvényt hívtunk életre és 4 társult szakmai konferencián vettünk részt. Szeretem a szakmám kampányunk szakiskolai pályázatára 36 pályázó csapat 90 diákja jelentkezett 11 város 18 intézményéből. FM image kampányunk 2.000.000 megjelenést és 15.000 kattintást eredményezett.

Benchmarking és HR munkacsoportjaink 2021-ben is értékes szakmai munkával gazdagították a LEO értékeit és támogatták Tagtársaikat. Kutatásaink  az év során folyamatosan élvezték a szakma és a sajtó figyelmét.

Kiválósági Díjakat adtunk át a 2020-ban legaktívabb Tagjainknak: Pálfalvi Zsuzsának, Takács Katalinnak és Demeter Attilának.

Jövőre is folytatjuk a munkát, sőt újdonságokkal is igyekszünk hozzá járulni Tagvállalataink és Partnereink  sikereihez: negyedik benchmarking könyvünk már 1.032 létesítmény adatait dolgozza fel, havonta frissülő jogszabálygyűjteményünk online felületen is elérhető lesz és Energetikai munkacsoportunk gyakorlat-orientált tartalommal bővül.

Schmidt József Elnök, Jászberényi István Alelnök, Vágó László Alelnök, Takács Katalin HR munkacsoport Vezető, Décsi Gábor Benchmarking munkacsoport Vezető és a magam nevében szeretném megköszönni az egész éves önkéntes munkát, támogató, aktív hozzáállást, figyelmet, amit Tagjainktól kaptunk  a 2021. évben!

 

Kellemes pihenést, békés, boldog Ünnepeket és sikeres 2022. évet kívánok Mindenkinek!

Istiván Rita LEO főtitkár