Alelnökünk, Vágó László, a NEO Property Services Zrt. Vezérigazgatója és több Tagvállalatunk Vezetője is a Top 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő listáján

A Portfolio már hatodik alkalommal állítja össze az ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplőinek illusztris listáját.

„ A hazai ingatlanpiac 50 legbefolyásosabb szereplőjét bemutató listát minden évben egyre nagyobb kihívás és egyben megtiszteltetés is elkészíteni, hiszen még ilyen vészterhes időkben is folyamatosak a mozgások, az új szereplők megjelenése, a cégváltások és az átszervezések miatti kinevezések. Az idei listán sokan vannak olyanok, akik az előző években már többször is szerepeltek rajta, de idén új céget képviselnek. 8-an vannak olyanok, akik idén először kerültek a Top50 közé, és 20-an, akiknek ez már a hatodik alkalom, vagyis 2016-tól eddig minden évben bekerültek a Portfolio Ingatlan Top50 iparági szereplőt bemutató gyűjtésébe. Az idei év örömeit és sikereit azonban egy tragikus esemény is beárnyékolta, hiszen februárban elhunyt Kovács Attila, akinek régóta megkérdőjelezhetetlen és fix helye volt a hazai ingatlanos elit között.

A nehézségeket a hazai piac szereplőinek kreativitása, szakértelme és tenni akarása azonban évről évre elporlasztja, így csak azt kívánjuk, hogy 2022 se legyen rosszabb, mint amilyen az idei évünk volt. Íme a teljes lista:

A teljes kiadvány ingyen letölthető a linkre, vagy a képre kattintva:

PORTFOLIO.HU/INGATLAN/MAGAZIN

Az idei évben különösen nagy kihívás volt a hazai ingatlanpiac 50 legbefolyásosabb szereplőjét bemutató listát összeállítani, ugyanis számos területen fontos változások történtek. És hogy mit jelentett mindez? Nézd meg a 2021-es “Top 50 ingatlanpiaci személy Magyarországon” című online kiadványunkban, amelyben a fő lista mellett egy további kategóriát is bemutatunk! „

– nyilatkozták Ditróy Gergely Ingatlan Divízió Vezető és Futó Péter szerkesztő, ingatlanpiaci elemző.

Alelnökünk, Vágó László már hatodik alkalommal szerepel az illusztris listán, akárcsak Tagunk, a B+N Referencia Zrt. Vezérigazgatója, Kis-Szölgyémi Ferenc. Ágházi Gyula, a Gránit Pólus Csoport Vezérigazgatója negyedik alkalommal került fel a jeles listára. Pártoló Tagjaink cégcsoportjaiból, anyacégeiből a CPI Property Group-hoz tartozó CPI Hungary Országmenedzsere, Gereben Mátyás, a Cushman & Wakefield Ügyvezető Igazgatója, Pados Gergely, a Futureál Alapítója, Futó Gábor és a Futureál Development Ügyvezető Igazgatója, Tatár Tibor hatodízben találhatóak a rangos listán.