BESZÁMOLÓ LEO SZEPTEMBERI SZAKMAI REGGELIRŐL

 

ISMÉT EGY JÓL SIKERÜLT LEO SZAKMAI REGGELIN GYŰLTEK ÖSSZE TAGJAINK

 

Szeptember 22-én ismét összegyűltünk a Millennium Házában egy közös FM délelőttre.

Jelen voltak alapító Tagjaink, Tagjaink, Tiszteletbeli Tagjaink és nagyra becsült Partnereink!

Szakmai közösségünk összetartására és a tudásmegosztásra eddig is nagy hangsúlyt fektettünk. Ez a törekvésünk csak megerősödött a járvány és a vele járó sajátosságok megjelenése óta. Mindenkiben felerősödött az emberi kapcsolatok, a húsvér találkozások iránti igény és tisztelet.

Hat évvel ezelőtt azért hoztuk létre ezt az eseménysorozatot, hogy előremutató és inspiráló szakmai előadásokkal találkozhasson időről-időre a Tagság.

Szinte kivétel nélkül, minden Tagunk eljött az eseményre.

A szakmai délelőtt, a már kialakult jó gyakorlat alapján 3 előadást vonultatott fel, mindegyiket egy-egy frissen belépett Tagunk prezentálásában.

Első előadásunkat új pártoló Tagunk, az ALTEO csoporthoz tartozó, ALTE-GO és Ügyvezető Igazgatója, Novotny Dénes tartotta a Költség- és energiahatékony elektromos autó töltésről az irodaházakban és társasházakban.

Második előadónk  a GRUNDFOS Kompetencia Center Vezetője,  Geyer-Ehrenberg Szilveszter Zoltán volt, előadása  a Szivattyúk a HVAC rendszerek optimalizálásában címet viselte.

Harmadik blokkunkat a GUARD CONTROL-tól Németh Attila Értékesítési Igazgató és Kéglné László Éva Műszaki Igazgató vezette, akik   Digitalizálja cége takarítási folyamatait! című előadásukban bemutatták Checking system digitális applikációjukat, melyet Tagvállalataink egy hónapig kipróbálhatnak.

 

Szeptemberi reggelink zárásaként köszöntöttük az alábbi belépő Vállalatokat és képviselőiknek átadtuk a LEO okleveleket:

Rendes Tagok

PREVITA INGATLAN PRESSING CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

TÖMB INGATLAN DÉVÉNYI MÁRTON ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ ÉS PROHÁSZKA PÉTER FM IGAZGATÓ

Pártoló Tagok

ALTE-GO NOVOTNY DÉNES ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

DECORFLOOR LOVAS GUSZTÁV ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

GUARD CONTROL NÉMETH ATTILA ÉRTÉKESÍTÉSI IGAZGATÓ ÉS LÁSZLÓ ÉVA  MŰSZAKI IGAZGATÓ

PANER MOLNÁR ATTILA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ