ISMÉT ÚJ PÁRTOLÓ TAGGAL BŐVÜLT A LEO

A Guard Control Kft. több, mint 2200 elégedett ügyféllel, 20 éve van jelen a hazai piacon olyan saját fejlesztésű, egyedülálló ellenőrző és kontroll szolgáltatásokat, valamint komplex támogatási megoldásokat kínálva, amelyek segítségével a hazai KKV-k és nagyvállalatok vezetői hatékonyan, akár a nap 24 órájában, ráláthatnak vállalkozásuk munkafolyamataira.

Új pártoló Tag a LEO-ban

A Guard Control Kft. Checkingsystem márkanevet viselő „okos” megoldásai a munkaerő hatékony kihasználásában és a munkaterület védelmében nyújtanak segítséget a létesítménygazdálkodás és épületüzemeltetés területen működő vállalkozásoknak is, hiszen a munkával töltött minőségi és produktív idő, valamint a munkavállalók munkájának rendszeres ellenőrzése nagyban meghatározza a vállalkozások sikerességét, nyereségességét, ezáltal életképességét.
A Guard Control Kft. 2021 nyarán döntött úgy, hogy csatlakozni kíván a LEO-hoz azzal a célkitűzéssel, hogy a LEO Tagvállalatai számára is eljuttassa a munkafolyamatok ellenőrzéséhez szükséges digitális megoldásokat. A cég elkötelezett a korszerű infokommunikációs eszközök, szolgáltatások fejlesztése és használata iránt, amely ma már nélkülözhetetlen a hazai vállalkozások versenyképességéhez. A CheckingsystemÒ rendszer szolgáltatásai hozzájárulnak a magyar vállalkozások technológia-váltásához, a munkafolyamataik digitalizációjához és a vállalkozások innovációs képességének fejlődéséhez.
A cég két elkötelezett munkatársát László Éva műszaki igazgatót és Németh Attila értékesítési vezetőt hamarosan személyesen is megismerhetik a 2021. szeptember 22-én megrendezésre kerülő LEO szakmai reggelin.

ÜZLETI AJÁNLAT
A LEO Tagvállalatok számára a Guard Control Kft. 30 napig térítés-, és kötelezettségmentesen kínálja takarítás ellenőrző vagy OSM portai ellenőrzés szolgáltatásait, melyekre itt lehet regisztrálni.
Jelentkezzen a 30 napos tesztidőszakra:
https://bit.ly/Jelentkezzen-a-30-napos-teritesmentes-probara
A cég honlapja: www.checkingsystem.eu