Szeretem a szakmám 2021 – eredmények

11 város (Berettyóújfalu, Debrecen, Érd, Győr, Hódmezővásárhely, Karcag, Paks, Szeged, Szekszárd, Veszprém és Zalaegerszeg), 18 intézmény, 24 szaktanár, 36 pályázó csapat, 90 diák – ez a gyors mérlege a 2021-es LEO Szeretem a szakmám pályázatának.

Az immár negyedik alkalommal útjára indított „Szeretem a szakmám” pályázat célja idén is az volt, hogy a tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat. A pályázat állandó kapcsolatot tart fenn a szakiskolákkal, azokkal az oktatási intézményekkel, ahol a létesítménygazdálkodási iparág számára fontos szakmákban oktatják a diákokat.

Felhívásunkra a digitális oktatással nehezített időszak ellenére is sok remek, kifejezetten ötletes pályázat érkezett. A legtöbben videót készítettek, de akadtak ppt-k és képformátumú pályaművek is.

Mindig minden zsűri elmondja, milyen nehéz helyzetben van, amikor a díjak odaítéléséről döntenie kell. A LEO elnöksége és Tagsága is hosszas mérlegelés után tudta csak meghozni végső döntését.

A LEO Szeretem a szakmám pályázatának 2021-es nyertesei

  • I. helyezett: Győri SZC Pattantyús Ábrahám Géza Technikum, pályázatuk címe „Elektrikusok”, ők a 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítést, vagy -bővítést nyerték
  • II. helyezett: Hódmezővásárhelyi SC Kalmár Zsigmond Szakiskolája, pályázatuk címe „Metamorfózis”, akik egy exkluzív szakmai tanulmányi kirándulást nyertek.

Idén először a Szeretem a szakmám pályázatát egy nyereményjátékkal is összekötöttük, melyben minden pályázó csapat részt vehetett. A nyeremények kisorsolása is megtörtént, a 3 nyertes csapat pedig a következő:

1) Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum Cukrász “Szeretem a szakmám” ppt prezentáció, nyereményük egy-egy LAMAX Base1 bluetooth fejhallgató
2) SZEGEDI SZC VEDRES ISTVÁN TECHNIKUM grafika Grafika a Vedresben 1. mp4 videó, nyereményük egy-egy LAMAX Street2 bluetooth hangszóró
3) Zalaegerszegi SzC Széchenyi István Technikuma magasépítész technikus “Leo miért szeretem a szakmám?” ppt, nyereményük egy-egy LAMAX Dots2 bluetooth fülhallgató

Még egyszer minden csapatnak gratulálunk és köszönjük a részvételt!

Reméljük, jövőre személyesen is találkozhatunk és nagyköveteink ellátogathatnak az iskolákba, hogy beszélgessenek a diákokkal a létesítménygazdálkodási szakmáról, a benne rejlő lehetőségekről, karrierutakról.