Új Taggal, az Eviron Systems kft.-vel bővült a LEO

Sikeres munkát és együttműködést kívánunk a frissen belépett Tagvállalatnak, az Eviron Systems-nek, Nedbalek-Szántó Csabának és munkatársainak a Szövetségben!

„Nedbalek-Szántó Csaba vagyok, az Eviron Systems Kft. cégvezetője. Pályafutásom az Econix cégcsoportnál 2015-ben kezdődött. Emlékszem, hogy első napomon a tulajdonosokkal folytatott megbeszélésen érdeklődtem, van-e a vállalatcsoportnak műszaki üzemeltetéssel és karbantartással foglalkozó egysége, mert az évente 6-7 Mrd forintnyi épületgépészeti kivitelezés további lehetőségeket is rejt magában. 2016-ban kaptam a felkérést, hogy a garancia osztály működését építsem fel úgy, hogy a garanciális időszakban jelentkező hibákat hatékonyan, a megrendelő megelégedésére kiemelten kezeljük. Ez a terület is tovább növeli a bizalmat megrendelőinkben. Ennek hatására egyenes út vezetett oda, hogy nyugati mintára, az Econix által kivitelezett területeken ne csak a garanciális feladatokat, hanem műszaki üzemeltetést is végezzünk. Mára kialakult az üzemeltetőkben az a trend, hogy a kivitelező tartja karban a garanciális időszakban az általa szállított és beépített rendszereket. Csoportunk dinamikus fejlődésének köszönhetően külön vállalatba tömörültünk és létre hoztuk az Eviron FM Service divíziót. Mára az ország majd minden üzemeltetőjének végzünk épületgépészeti műszaki üzemeltetést. Látva elért eredményeinket, büszkén gondolok vissza a 2015-ben feltett kérdésre és kollégáimra, hiszen nélkülük mindez nem jöhetett volna létre.

Terveim között szerepelt, hogy fejlődésünk érdekében szükséges a csatlakozás egy olyan szervezethez, ahol és ami által tovább tanulhatunk, fejlődhetünk, piaci tapasztalatainkat megoszthatjuk. Fontos számunkra a társadalmat, a közösséget és a szakmaiságot hitelesen képviselő közösség, amelynek alapelveit magunkénak érezhetjük. Mindezek tükrében felemelő érzés, hogy a LEO FM rendes tagjai közé választotta az Eviron Systems Kft-t. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy ilyen komoly szakmai szervezet tagjai lehetünk.”