Időpontváltozás: a Real Estate Awards Díjátadójának új időpontja 2021. május 27.

Real Estate Awards

Megvannak a döntősök a legnevesebb ingatlanpiaci versenyen. A LEO 3 Tagja is a listán szerepel.
Online jön a Real Estate Awards díjátadó

Az ingatlan.com már 11 éve díjazza a legújabb ingatlanfejlesztéseket, épületeket, illetve a tervezett lakó és kereskedelmi projekteket a Real Estate Awards díjátadón, ami Az Év Irodája versenysorozat része. Az idei díjátadójára a pandémia miatt online kerül sor május 20-án, a közvetítés helyszíne pedig a budai várnegyed egy kültéri helyszíne lesz a város felett. A szakmai zsűri már kiválasztotta a döntősöket, ezek alapján nagyon színvonalas pályamunkák érkeztek idén is.

A díjátadót „Budapest felett” a budai várnegyed szimbolikus helyszínéről fogják élőben közvetíteni, és az általános online eseményektől eltérő élményt ígérnek a szervezők. Az egyedi helyszínnel is szeretnék kifejezni, hogy a díjazott teljesítmények az egész ország gyarapodásához, fejlődéséhez, épített örökségéhez járulnak hozzá, illetve tisztelegnek azok előtt, akik a pandémia alatt is kiemelkedő értékeket teremtettek.

2021-ben is jelentős számú nevezés érkezett a Real Estate Awards versenyre, ezért a szakmai zsűrinek nincs könnyű feladata, hogy az ország legjobb – megvalósított és tervezett – fejlesztései, illetve ingatlanpiaci vállalatai és személyiségei közül kiválassza a díjazottakat. A neves szakemberekből álló grémium előzetesen nemrég megnevezte az egyes kategóriák döntőseit, akik közül majd kikerülnek a győztesek.

Az ingatlanszektor most is nagyon magasra tette a mércét, a projektek olyan egyediséggel és értékkel rendelkeznek, amelyek iránytűként mutatják meg a modern városfejlesztési trendeket és megoldásokat, valamint példaként szolgálnak az urbánus közösségépítésben és az élhető környezet megteremtésében közreműködők számára.

„A járványhelyzet miatt idén ezúttal online kerül sor a díjátadóra ’Budapest felett’, de a Budavári Palota melletti helyszínnel is demonstrálni szeretnénk, hogy a rendezvény továbbra is hazánk legjelentősebb ingatlanpiaci eseménye. Reményeink szerint júniusban Az Év Irodája díjátadóján már személyesen tudjuk fogadni a résztvevőket egy nagyszabású kültéri díjátadó keretében” – mondta Fodor Dániel, Az Év Irodája és a Real Estate Awards verseny főszervezője, az ingatlan.com events ügyvezetője.

A díjátadó gála helyszíni közvetítését ezeken a platformokon lehet élőben követni:

Weboldal

Facebook esemény

Linkedin esemény

A döntős fejlesztések, projektek

Agora Budapest

BioTechUSA irodaház

BudaPart CITY irodaház

BudaPart GATE irodaház

BudaPart Otthonok ‘B’ és ‘D’ épület

BudaPart Otthonok ‘E’ épület

Concept Group Office Building

ETELE Plaza

Fagyöngy Lakópark

Grand Corvin by Cordia

Green Court Office

HomeWork

Kálmán Imre 20 irodaház

Kassák Residence

Loffice új HQ

Naphegy12 by Cordia

Nordic Light irodaház

River Passage

Siemens-evosoft székház

Sunshine Residence Hévíz

A döntős vállalatok

AviBike Kft. (BLOCK)

CBRE

CBRE Global Workplace Solutions

CPI Facility Management

CPI Hungary

Colliers International

Cushman & Wakefield

Dome Facility Services Group

DVM group

Epronex Építő Zrt.

ESTON International

FITOUT Zrt.

Floor99 PropTech Fejlesztő Kft.

HB Reavis Hungary

Horizon Development

Horsens Partners

IMMOFINANZ

INDOTEK GROUP

Invensol

JLL

NEO Property Services

Property Market

SWIETELSKY Magyarország

Value4Real Építő Kft.

WING