Kedves Tagunk és Partnerünk!

Takács Katalinnal, a LEO HR munkacsoportjának Vezetőjével, a FUTURE FM Vezérigazgató-helyettesével április 29-én 14:00-16:00 óra között szakmai rendezvényt szerveztünk.

Az online esemény főüzenete legfrissebb HR kérdőívünk eredményeinek bemutatása volt, de emellett 3 izgalmas előadással és innovatív üzleti/szakmai megoldással is találkozhattak Tagtársaink.

Időpont: 2021. április 29. csütörtök 14:00-16:00

PROGRAM:
•Takács Katalin, Future FM HR kérdőívünk eredményeinek ismertetése
•Renfer Péter, Nordconn Végtelen munkaerő toborzás, elvándorlás, hiány. Pedig nem kell így lennie! című előadása
•Kircsi Levente, Dobedu Egy vezető nem papagáj! című előadása
•Hortobágyi Ágoston, Doqdrive DOQdrive – jogi technológia a felhőből – avagy, a teljesen papírmentes HR alapjai című előadása

Az előadókról:

Renfer Péter több, mint 20 éves tapasztalatát multinacionális vállalatok vezető szerepeiben szerezte, majd megalapította a Nordconn-t. Egy vállalat legnagyobb értékének mindig is a humán tőkét tartotta, így nem volt kérdés, hogy az ehhez kapcsolódó kérdések megoldására épít csapatot. Küldetésük, hogy a cégek jobb munkahelyek legyenek. Nemrég debütált új generációs toborzó app-juk, a Joblinken is. A cég mára magyar és nemzetközi vállalatok számára hozza elérhető közelségbe a könnyebb toborzást, a HR analitikai megoldásokat, a beléptetést, a teljesítményértékelést. Péter a hazai HR konferenciák rendszeres előadója, illetve több offline és online felületen is találkozhatunk publikált szakmai cikkeivel.
A Nordconn ügyfelei magyar és nemzetközi nagyvállalatok. Ügyfeleik arról számolnak be, hogy terhet jelent a toborzás, a beléptetés, a teljesítményértékelés, szakértők biztosítása és keresik a rövidebb utat, mint hogy maguk oldják meg. Ekkor keresik meg őket. Megalapításuk (2015) óta 32 ügyfél élvezi a közös munka eredményét és tud a HR operáció problémái helyett a saját üzlet építésével foglalkozni. Számukra fontos, hogy egy munkahely jó legyen mind a saját, mind az ügyfeleik esetében. A legnagyobbak tudását találja meg náluk, aki velük dolgozik. Minden nap építkeznek a legfrissebb HR, IT és HRTech tapasztalatokból.

Kircsi Levente 26 éve foglalkozik felnőttképzéssel, ezen belül pedig 10 éve kifejezetten szervezeteken belüli oktatási folyamatokkal. Saját vállalkozása mellett 2012 óta tölti be a BNI (Business Network International), a világ legnagyobb üzleti szervezetének magyarországi franchise oktatási igazgatói pozícióját. Hitvallása, hogy a személyes idő nagyon értékes, amit nem azzal kell tölteni, hogy valamit papagáj módjára ismételgetünk, hanem fókuszáljunk az értékteremtésre, növekedésre, stratégiára. Hogyan csökkentsük 70-90%-al az oktatásra fordított személyes időt és hozzunk létre egy oktatási rendszert cégünkben. Erről a témáról beszél Levente, a Dobedu oktatási rendszert üzemeltető Yodaforce Holding Kft. ügyvezetője. A cég az elmúlt 5 évben több, mint 30 vállalatnak építette fel és üzemelteti az oktatási rendszerét, a Dobedu módszertan elnyerte a Magyar Minőség Társaság eOktatás díját, valamint a Magyar Brands Innovatív márka díját. Előadásában arról lesz szó, hogy miért éri meg oktatási rendszerben gondolkodni és ennek kialakításának milyen kulcspontjai vannak!

Hortobágyi Ágoston a DO-Q-MENT Digitális Kft. alapító tulajdonosa, digitális stratéga, a BIDITA – Biztonságos Digitális Társadalomért Egyesület alapító elnöke, immáron 11. éve küzd a gazdasági folyamatok teljes papírmentesítéséért. A 2020-as év pedig megmutatta, hogy a személyes találkozások radikális csökkenésével a HR folyamatok is átalakultak. Az előadás rámutat, hogy miért nem látott még senki valódi papírmentes irodát, milyen jogi és technológiai követelményeknek kell megfelelni az átalakítás során és valójában, kell-e félni a jogi digitalizáció okozta átalakulásoktól