Új Tagunk, a RUSTLER ügyvezetőjével, Karsai Tiborral beszélgettünk belépésük alkalmából

Karsai Tiborral, régi-új tagunk, a Rustler Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk

– Milyen irányvonalat képvisel a Rustler Kft. az üzemeltetési piacon?
Az általunk felépített modell messze túlmutat azon a szemléleten, ami az FM-et a szükséges minimum szolgáltatások nyújtására korlátozza kizárólagosan csak a költségek csökkentése céljával. Amit mi adunk, az olyan szakmailag erős szolgáltatás, amit tulajdonosi szemléletben, a szolgáltatás valós céljainak figyelembe vétele és a megbízóinkkal való együtt gondolkodás útján valósítunk meg.
Az elmúlt évek megmutatták, hogy lehet mindezt jó ár-érték arányban működtetni, amely az ügyfeleink számára a megbízhatóság és transzparencia oldaláról, számunkra pedig nem a hatalmas árrés, sokkal inkább az így kialakuló hosszú távú együttműködések által fizetődik ki.
– Hogyan látod jelenleg az üzemeltetési szektor jövőjét?
Tudjuk, hogy az üzemeltetés már régen nem egy bevásárlólistáról, a szerszám, darab, emberóra listázásáról és beszerzéséről szól. Amit nyújtunk, nem csak a hozzáadott plusz, a megbízóink és a szolgáltatással érintettek valós igényeinek felismerése, a közös munka, a proaktív gondolkodásmód, a motivált és képzett személyzet és az ezáltal megteremtett értékes környezet miatt éri meg, hanem mindez anyagilag is kifejezhető előnyt jelent partnereinknek, a költséghatékonyság égisze alatt.
– Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Tapasztalataink világosan visszaigazolják víziónkat. Mind az elmúlt években elnyert szerződések, mind meglévő ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az üzemeltetési piac egyértelműen nyitott ránk és az ezirányú változásra.

– Végezetül még áruld el kérlek, hogy mi motivált Benneteket a LEO-hoz való újra csatlakozásra?
Egyértelmű volt számunkra, hogy a LEO egy erős szakmai közösség, ezért úgy gondoltuk, hogy kölcsönösen előnyös lehet, ha mi is aktív tagjai leszünk.