Új pártoló tag lépett be a LEO-ba

A fotón Pénzes János Ügyvezető Tulajdonos, Vasas László Branch Manager és Mészáros Ágnes Operations Manager láthatóak.

A Frachtmeister International cégcsoport bécsi irodáját, a Frachtmeister GmbH-t 25 éve alapította Peter Minichmayr, mára az osztrák az Osztrák irodaköltöztető piac legnagyobb cége. A budapesti irodát 2018-ban alapította Peter Minichmayr és Pénzes János. Ezalatt a 2,5 év alatt sikerült a piac legerősebb cégei közé pozícionálni magukat. Legnagyobb projektjeik között található a Raiffeisen bank új irodaházba költöztetése, a CEU egyetem teljes relokációja Budapestről Bécsbe. Több alapító LEO Tagnak is dolgoztak már.

Pénzes János így nyilatkozott a belépésről:

„Céljaink nagyon hasonlóak a LEO deklarált céljaihoz. A Minőség létrehozása, Értékteremtés, Elkötelezettség a mi mottónk is. Meggyőződésünk, hogy a LEO hasznos tagjai lehetünk.

Magyarországon a professzionális költöztetés szinte ismeretlen fogalom és mi ezen szeretnénk változtatni. Mi a szakmát multinacionális nemzetközi irodaköltöztető cégeknél tanultuk és tudjuk, hogy hogyan lehet profin, stressz mentesen lebonyolítani a legnagyobb kihívással járó munkákat is. Ügyfeleinkkel közösen dolgozzuk ki a költözési terveket és a megadott időkereten belül bonyolítjuk le a projekteket. Véleményünk szerint az irodai költöztetés a létesítménygazdálkodási piac fontos szereplője.”

További sikereket kívánunk új Tagunknak, a Frachtmeister International kft.-nek!