Új Pártoló tagunk, a Recobin Kft

Ferenci Attila

Új Pártoló tagunk, a Recobin Kft. környezetvédelmi és környezetmenedzsment szempontú tanácsadással, környezeti szemléletformálással, hulladékgazdálkodási rendszerek kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Ez utóbbit jellemzően irodaházak, bevásárlóközpontok, oktatási intézmények, logisztikai parkok és egyéb ipari jellegű létesítmények esetén vezeik be és üzemeltetik azt, biztosítva a teljes hulladékáram vizsgálatát és osztályozását, a kommunális hulladék szállításra való előkészítését, az újrahasznosítható anyagok tömörítését és rendszeres elszállítását és a rendszer működésében érintett cégek és takarító személyzet oktatását.

A fenti folyamatok eredménye – a létesítmény környezettudatos működése mellett -, hogy a lecsökkent kommunális hulladékáram után a teljes, hulladékgazdálkodásra fordított költség nem, vagy nem szignifikánsan növekedik a teljes létesítményre vetítve.

Ferenczi Attila Maxim ügyvezető igazgató nagyra értékeli a LEO- hoz való csatlakozás lehetőségét, a belépéskor így nyilatkozott:

„ Együttműködéseink kialakításakor mindig törekszünk arra, hogy minden hulladékkal kapcsolatos tevékenységi kört, feladatot levegyünk Partnereink válláról, illetve alkalmazkodjunk az adott létesítmény helyi jellegzetességeihez, ezért az alap szolgáltatásaink mellett teljeskörű lomtalanítás megszervezésében, hitelesített iratmegsemmisítésben, elektronikai- és veszélyes hulladék szállításban, közszolgáltatóval való kommunikációban és – alkalmazkodva a kialakult közegészségügyi helyzethez – a hulladéktároló és tároló edényzetek mosásában, fertőtlenítésében is számíthatnak ránk Partnereink.

Ezen túl ügyfeleinkkel együttműködve rendszeresen indítunk hulladékgyűjtési és kommunikációs kampányokat a környezeti és társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A hulladékok hatékony hasznosításán túl rendkívül fontos számunkra a „zero waste” szemlélet, illetve a körkörös gazdaságra való átállás elősegítése, az erre vonatkozó gyakorlatok integrálása a hulladéktermelő cégek, Partnereink mindennapjaiba.”