Villáminterjú Tódika Lászlóval a 2021. év várható alakulásáról

Tódika Lászlót, a MÜPA Üzemeltető Kft. ügyvezetőjét, a LEO felügyelő bizottságának tagját arról kérdeztük, mit hozna át a tavalyi évből és cégvezetőként mire fókuszál a 2021 évben.

„ Előző évünket a koronavírus uralta, alkalmazkodnunk kellett hozzá. Az irodai és háttérintézmények vonatkozásában ez nagy sikerrel meg is tudott történni. Kiderült ugyanis, hogy a home office nagy hatásfokkal és kitűnően tud működni. Figyelem és hosszabb előkészítés szükséges ugyan hozzá, de kiválóan vizsgázott és minden bizonnyal a 2021. évben is tovább fog működni.

A terepen ez persze másképp zajlott. Rendszereket, folyamatokat kellett kitalálni, létre hozni és bevezetni a munkatársak védelmére és a zavartalan üzemelés biztosítására.

2021. évben hozzuk a munkatársak tudomására elégedettségünket, fejezzük ki megbecsülésünket feléjük.
Ne veszítsük el a tavaly kidolgozott jó gyakorlatokat, számítástechnikai rendszereket, higiéniai eljárásokat, inkább tanuljunk belőlük, építsük őket be a működésünkbe!
A tavaly felértékelődött családdal és barátokkal való kapcsolattartást is tartsuk szem előtt és a megtakarított utazási időt fordítsuk erre.

Remélem minél előbb visszatérhetünk a normális működési szintre.”