Új Pártoló Tag a LEO tagjainak sorában

Új Pártoló Tag a LEO tagjainak sorában!

Belényi György vállalatfejlesztési igazgató az ERANDÓ Kft. belépésekor kijelentette:

“Megtisztelő számunkra Magyarország egyik legmeghatározóbb és mértékadó létesítménygazdálkodási és ingatlanüzemeltetési szakmai szervezetéhez csatlakozni. Meggyőződésünk, hogy azonos gondolkodásmódunk, értékrendünk és céljaink eredményes együttműködéseket és közös sikereket fognak eredményezni.”

Az ERANDO Biztonságtechnikai Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.(1139 Budapest, Teve utca 51/B.)
1995-ben alakult a társaság alapító tagjainak a gyengeáram és biztonságtechnika szakterületén szerzett több mint 25 éves gyakorlati és gazdasági tapasztalataival megalapozva. A cég fő célkitűzése, hogy magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtson a tervezésen keresztül a kivitelezésen át a telepített rendszerek karbantartásáig.
Az ERANDO Kft. főbb tevékenységi körei:

– Biztonságtechnikai szaktanácsadás
– IP alapú integrált rendszerek tervezése, fejlesztése
– Videós megfigyelő, térfigyelő, behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és tűzoltó rendszerek tervezése és kivitelezése
– Kerítés- és egyéb külső objektumvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése
– IT és strukturált hálózati rendszerek, valamint audiovizuális rendszerek tervezése és kivitelezése
– Épületek komplett gyengeáramú rendszereinek tervezése és kivitelezése
– Rendszerintegráció
– Szoftverfejlesztés
– Karbantartás, szerviz szolgáltatás

Az ERANDO Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és Európai Szabványoknak.
Az ERANDO Kft. nagy hangsúlyt fektet az általa végrehajtott szolgáltatások szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítja a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét.
A cég az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik „Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása, tűzoltó készülékek karbantartása” alkalmazási területeken:
ISO 9001 – Minőségirányítási rendszer
ISO 14001 – Környezetközpontú irányítási rendszer
ISO 45001 – Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer
ISO 27001- Információbiztonsági irányítási rendszerek
AQAP2120 – NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer

A KIM Nemzeti Biztonsági Felügyelet 2012. március 14-i hatállyal kiállította a „Titkos” szintű Telephely Biztonsági Tanúsítványt a cég részére.
Szerepel az Alkotmányvédelmi Hivatal által vezetett irányadó jegyzéken, mely azon gazdasági szereplők listája, amelyek alkalmasak arra, hogy a 2016. évi XXX. törvény szerint kiírt beszerzési eljárásokon részt vegyenek. NATO Beszállításra Alkalmas határozattal is rendelkezik.
A szerviz szolgáltatási terület egyedi fejlesztésű szoftverrel támogatott adatbázissal biztosítja a naprakész információk, bejelentések és intézkedések rögzítését, támogatja a közvetlen vezetői intézkedéseket, a szerviz szolgálat irányítását és az adatok visszavonhatatlan archiválását.

A cég struktúrájában szétválasztásra került a fejlesztés, az installáció és a karbantartás, szerviz területe.

A fejlesztési terület a speciális vevői igényeknek megfelelő egyedi szoftverek előállítását és a különböző berendezések, eszközök szoftveres és hardver szintű integrálását végzi.
Az installációs terület hajtja végre a tervezési, kivitelezési feladatokat és biztosítja a projektek szervezését, irányítását.
A karbantartás, szerviz terület kizárólag a telepített rendszerek, berendezések karbantartását látja el a cégen belül az alábbiakban vázolt struktúrában.

Diszpécserszolgálat
Az ERANDO Kft. 24 órás diszpécser- és javítószolgálattal rendelkezik, így a szerviz ügyelet napi 24 órában elérhető, melynek hívásai digitálisan rögzítésre kerülnek a jogszabályban előírt időbélyegzővel ellátva ISO9001 minőségbiztosítási előírásokkal összhangban.

A szerviz feladatok ellátásához nélkülözhetetlen gépjárműpark elkülönített. Ezek – mint minden ERANDO Kft által üzemeltetett gépjármű – rendelkeznek az előírt folyamatos szerviz felülvizsgálattal, biztosításokkal és éves autópálya matricákkal.
A kivitelezési és karbantartási feladatok ellátására megfelelő szerszámozottsággal, műszerezettséggel és szoftverekkel rendelkeznek.
Raktár struktúrában egy ún. elkülönített szerviz raktárat tartanak fenn, így biztosítják a folyamatos javító alkatrész és eszköz bázist. A karbantartásba vont rendszerek ill. a kereskedelmi forgalmukban eladott eszközök esetében a legfontosabb alkatrészek és eszközök itt kerülnek elkülönítetten tárolásra.

Főbb referenciák

Integrált rendszerek Monitor falak
Magyar Villamos Művek Zrt. Magyar Villamos Művek Zrt. székház
MAVÍR Zrt. Paksi Atomerőmű
MÁV Zrt. Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (Bátaapáti, Püspökszilágyi)
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság MAVÍR Zrt.
Országos Villamos Távvezeték Zrt. MOL Nyrt.
Paksi Atomerőmű Zrt. Terrorelhárítási Központ

Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft.
Terrorelhárítási Központ

Térfigyelő rendszerek
Budapest – III., VII., X., XIV., XVI., XX., XXI. kerület Vidék – Cegléd, Érd, Kis-Balaton, Miskolc, Monor, Ózd, Pilis, Paks, Pusztazámor, Törökbálint, Dunaújváros, Csömör, Tarnalelesz
Állami Autópálya Kezelő Zrt.
Egységes Segélyhívó Rendszer – 112

Állami intézmények Ipari létesítmények
BKV Zrt. Belváros-Lipótváros Önkormányzata Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Külügyminisztérium Magyar Államkincstár Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Magyar Posta Zrt. Magyar Rádió Zrt. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
JABIL Kft. NOKIA gyár – Komárom RUUKKI Hungary Kft. Sara Lee Hungary Kft. SAVCOR Kft. Vértesi Erőmű Zrt.
Richter Gedeon Nyrt.
Üzletközpontok, irodaházak Egyéb
Campona Bevásárló Központ C&A – Aréna Pláza, Debrecen, Békéscsaba
Dévai Irodaház Nyíregyháza Korzó üzletház TV2 Székház UNILEVER Magyarország Kft. WESTEND Business Center
Atomix Kft. Budapest Airport Zrt.
GYSEV Cargo Zrt.
JNT Kft.
Szemlőhegyi lakópark VPOP Gyógyház – Hévíz Szabó Ervin Könyvtár Thermik Plus Kft. Giro Zrt.

Üdvözöljük Új Tagunkat a 2021. évben!