Interjú Vágó Lászlóval, a NEO vezérigazgatójával, a LEO alelnökével a 2020-as “TOP 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanpiacon” Portfolio listában

Vágó Lászlóval a NEO vezérigazgatójával, a LEO alelnökével, Korábban az ingatlanpiac „láthatatlan” területeként beszéltek róla, a járvány kapcsán azonban előtérbe került az épületüzemeltetés címmel átfogó interjút készített a Portfolio a 2020-as “TOP 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanpiacon” lista részeként.

A riportban szó esik a NEO Property Sevices Zrt. tavalyi sikeres brand- és névváltásáról, a többlábonállás előnyeiről a koronavírus szektorra gyakorolt hatásairól, megítéléséről és jövedelmezőségéről, alkalmazott PropTech megoldásairól, mint a takarító robot, a drónos fertőtlenítés, szenzorokkal vezérelt rendszerek, épületek, a kiterjesztett valóság (augmented reality) szemüvegek használata.
„ …A folyamatos fejlesztés modellje a válságkezelésben is kiválóan működik: Azonosítsd a vállalatod legfőbb értékeit (emberek, szolgáltatások); tekintsd át és optimalizáld a folyamatokat! Amikor kész vagy, kezdd elölről!
AMI BIZTOS: A COVID-19 VELÜNK MARAD, AKÁR LESZ VAKCINA, AKÁR NEM. AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK JELENTŐS RÉSZE MEGMARAD TOVÁBBRA IS. VALÓSZÍNŰLEG FOKOZÓDNI FOG A BIZONYTALANSÁG, ami azt jelenti, hogy a megbízói igények is gyakran változnak, ezért fokozódni fog a rajtunk lévő nyomás is. Erre úgy tudunk felkészülni, hogy megőrizzük, sőt fokozzuk rugalmasságunkat.
Ez a helyzet nagy lehetőségeket is rejt, de csak azoknak, akik hajlandók megdolgozni érte. Én bízom a már meglévő ügyfeleink hűségében, bízom új ügyfelek meggyőzésében, és mindenekelőtt bízom a munkatársaim szakértelmében, szorgalmában, kitartásában. A ránk váró kemény munkát közösen el tudjuk és el is fogjuk végezni…”- nyilatkozta többek között Vágó László.