INTEGRÁCIÓ : HFMC FM konferencia 2020. október 20-án

INTEGRÁCIÓ : HFMC FM konferencia 2020. október 20-án kerül megrendezésre. A HFMC 2020 keynote előadói A keynote egy konferencián a rendezvény alaphangját, alapgondolatát adja meg. A HFMC 2020 alapgondolata az integráció, megvalósításához kitartás, eltökéltség szükséges. Mi a kitartás titka? Hogyan lehetünk állhatatosak és mégis rugalmasak? Mire tanít minket a sport és a létesítménygazdálkodás? Hogy jön össze a kettő? Jöjjön el a konferenciára vagy csatlakozzon távolról és tudja meg két keynote előadónktól Gonda Helgától (FMP, SFP) és Janota Zoltán ‘Johnny’-tól, a vasembertől. A konferencia programja Szponzorálás, kiállítás Online részvétel már nettó 9 900,- Ft-tól! Szponzoraink”>A HFMC 2020 a HFMS és a LEO közös FM konferenciája. Október 20- án kerül megrendezésre onlnie és offline opcióval.

A keynote egy konferencián a rendezvény alaphangját, alapgondolatát adja meg. A HFMC 2020 alapgondolata az integráció, megvalósításához kitartás, eltökéltség szükséges. Mi a kitartás titka? Hogyan lehetünk állhatatosak és mégis rugalmasak? Mire tanít minket a sport és a létesítménygazdálkodás? Hogy jön össze a kettő?
Jöjjön el a konferenciára vagy csatlakozzon távolról és tudja meg két keynote előadónktól Gonda Helgától (FMP, SFP) és Janota Zoltán ‘Johnny’-tól, a vasembertől.

Online részvétel már nettó 9 900,- Ft-tól!