LEO Szakmai Reggeli 2020. 09. 23.

Szakmai reggelink résztvevői nagy érdeklődéssel hallgatták végig az előadásokat a Millennium Házában.
Schőmer Norbert,a WING Zrt. irodafejlesztési vezérigazgató-helyettese, Décsi Gábor a Dome partner. ügyvezetője, Bartha Levente, a NetLife alapító ügyvezetője tartalmas prezentációikkal kötötték le a hallgatóságot. Pepper robot minden feltett kérdésre illedelmesen válaszolt.
Ez az eseménysorozat öt éve nyújt fórumot a facility management közösség összetartására és az inspiráló szakmai párbeszédre.
A Millennium Háza korszerű és impozáns épülete a szeptemberi találkozó optimális helyszínének bizonyult.
Az egészségvédelmi óvintézkedések betartásával, Pepper robot bemutatójával tarkított program ezúttal is maradandó, tartalomban gazdag szakmai élményt kínált a hallgatóságnak. Schőmer Norbert a WING Zrt. vezérigazgató-helyettese ( irodafejlesztések ) testreszabott, üzemeltetőknek szóló előadásában bevezetett az ingatlanfejlesztés általános és innovatív világába, egyúttal kiemelte az FM ágazattal való szerves viszonyát.
A LEO FM Benchmarking III könyvbemutatóján Décsi Gábor, DOME FSG ügyvezető partnere, a LEO Benchmarking munkacsoportjának vezetője, a LEO Kiválósági Díj díjazottja és Ruzsinszki Tibor, a NEO Zrt. FM üzletág igazgatója, a LEO Benchmarking munkacsoportjának tagja, a LEO felügyelő bizottságának elnöke, a LEO Kiválósági Díj díjazottja felhasználói szempontok alapján mutatta be az idei kutatás újdonságait és vázolta fel a benchmarking munkacsoport jövő évi további fejlesztési terveit.
Bartha Levente, a Netlife, Consulting alapító – ügyvezetője a mesterséges intelligencia szoftverek jelenéről és jövőjéről, hosszú-távú jelentőségéről mesélt.
A programon tagvállalatainkon kívül részt vettek partnereink képviselői is.

Résztvevőink a regisztráció alkalmával hozzájárultak fotók készítéséhez és azok későbbi LEO általi felhasználásához. Az eseményről készült fotókat Harangozó Dávid készítette.





 

Galéria