LEO szakmai reggeli 2019.05.

Májusi reggelink ismét izgalmas szellemi táplálékot gyűjtött össze vendégeink számára.

A finom reggeli után Heffner Róbert úr, a HIPA ( Nemzeti Befektetési Ügynökség ) Elnöki Tanácsadója beszélt nekünk azokról az eszközökről és tevékenységekről, melyekkel a HIPA közvetlen vagy közvetetett módon támogatni tudja az épületüzemeltetők életét.

Heffner Róbert a HIPA elnöki tanácsadója 2014 óta. Az ügynökség töretlen missziója hogy erősítse a nemzetközi gazdasági kapcsolatokat és hozzájáruljon a kormányzat beruházásösztönző céljainak eléréséhez, továbbá potenciális nemzetközi befektetői kapcsolatokat ápoljon és kutasson fel nemzetközi befektetőket, majd elősegítse a befektetői döntéseket. A létrejövő beruházásoknak, fejlesztéseknek szinte minden esetben szüksége van üzemeltetésre, ez is egy kapcsolódási pont a két szervezet között.

Második előadónk, pártoló tagunk, a Weishaupt Ügyvezető Igazgatója, Rácz József úr volt.
A frankfurti vásári szakmai beszámoló számos újdonságot vonultatott fel a kiemelkedő gépészeti újdonságoktól az egészen apró fenntarthatósági trükkökig.

Harmadik előadónk Takács Katalin zárta az előadások sorát várva várt HR kérdőívünk eredményeinek ismertetésével. Katalin a Future FM HR Üzletág Igazgatója, Szövetségünk HR Munkacsoportjának Vezetője.

Meghívott Tagjaink és Szövetségünk partnerei érdeklődő kérdéseket tettek fel előadóinknak, így alakult ki ismét a már megszokott kellemes és hasznos eszmecsere, amitől – persze a válogatott előadók és témák mellett !- olyan jók ezek a szakmai reggelik.

« A 3 »