Megtartotta első ülését a HR munkacsoport

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy Szövetségünk HR munkacsoportja Schmidt József elnök részvételével 2018. szeptember 26-án megtartotta első ülését.

A munkacsoport nem kevesebb és nem kisebb feladatok gondozását és megoldását tűzte ki céljául, mint a már meglévő HR kutatás áttekintését és optimalizálását, annak érdekében hogy egyrészt minél több tagvállalat töltse ki másrészt minél relevánsabb eredményeket tudjon kinyerni belőle minden kitöltő.

A szakember gárda a „Szeretem a szakmám” kampányt s ezzel a közvetve az utánpótlás, a munkaerőhiány nehézségeit is górcső alá kívánja tenni és a marketing kommunikációs szempontok mellett az éppoly fontos HR aspektust tudatosítani a koncepcióban.

A csoport szerepet kap az FM image kampány folytatásában is, itt is bevonódik a kreatívok kialakításába is.

Végezetül, de nem kisebb arányban Szövetségünk a HR Munkacsoport segítségével kívánja valós igényekkel, meglévő tapasztalatokkal feltölteni a BME-MTI- LEO képzési együttműködést és kiaknázni az abban rejlő lehetőségeket. A csoport nyitott a menet közben felmerülő kérdések, feladatok, kihívások kezelésére és megoldások szállítására.