Sikeresen lezajlottak a Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat nyerteseinek felajánlott szakmai utak


Sikeresen lezajlottak a Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat nyerteseinek felajánlott szakmai utak. A tanulók nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal fogadták a látnivalókat, kérdéseikkel, hozzászólásaikkal is bizonyították rátermettségüket és nyitottságukat az üzemeltetési szolgáltatások és szakmai megoldások iránt. A LEO összesen három szakmai látogatást szervezett: a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Szakközépiskolája és Szakgimnáziuma és a kecskeméti Kecskeméti SZC Gáspár András tanulói részére a Nemzetközi Repülőtér belső intézményeit mutattuk meg, míg a Tiszafüreden lévő Karcagi SzC Hámori András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai a tatabányai ACG Glass Europe gyárába.

Az 1. helyezett Zalaegerszegi SZC Széchenyi István Szakközépiskola és Szakiskola csapata az izgalmas reptéri kirándulás mellett 350.000 Ft értékű műhelykorszerűsítést is nyert. 2, helyezett kecskeméti diákcsapat szintén a reptérrre, míg a 3. helyezett tiszafüredi Karcagi SzC Hámori András Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói a tatabányai AGC Glass Europe gyárába látogathattak el.
Galéria:

« A 4 »

Köszönő levél:
Kedves Radmila!

Köszönöm a folyamatos tájékoztatást és a szervezést, mely hozzá segített bennünket egy izgalmas gyárlátogatáshoz Tatabányán. A tanulóink és kísérő pedagógusaink is élvezték a napot és a sok újdonságot, mellyel megismerkedhettek a gyárban.
Reidl Róbert vezetőnk nagyon kedvesen és türelmesen állt csoportunkhoz. Nagy szeretettel és óriási előkészülettel fogadták delegációnkat, mellyel sikeres napot zárhattunk.

Mindenkinek köszönjük az előkészítő munkát és a szervezést!

Remélem legközelebb is ilyen sikeresen zárjuk a meghirdetett pályázatot.

Üdvözlettel: GJ
Karcagi SzC Hámori András
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
5350 Tiszafüred, Ady E. u. 4.

Köszönő levél: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum