Márciusi szakmai reggeli


Március 21-ei szakmai reggelinket nagy érdeklődéssel fogadták a résztvevőink. Az esemény szerves része a LEO HR kezdeményezésének, melyben a begyűjtött HR-kérdőív s az áprilisra tervezett HR- Fórum a következő láncszemek.
Ez alkalommal új Pártoló tagunk, a Weishaupt ügyvezető igazgatója, Rácz József energetikai megtakarítás témájú nyitó előadása vonultatott fel hasznos példákat a műszaki üzemeltetés progresszív megoldásaira.
Az első prezentációt olyan előadások követték, amelyek a LEO idei évi employer branding kampányának stratégiai részleteit vázolták fel. A szervezők, hasonlóan a tavalyi évhez, az elhangzottak után idén is begyűjtötték a tagvállalatok jelenlévő képviselőinek témáról alkotott véleményét, igényeit hogy ezek alapján alakíthassák ki az egész iparág részére hasznot hozó 2017/2018 évi középiskolai kampányt.
A Próbakő Kommunikáció és az IMEC képviselőinek előadásai az egyre nagyobb kihívást jelentő munkaerő hiányra készítették elő a szövetség hathatós válaszait különböző aspektusból.
A reggelin több tag HR szakembereit is delegálta.
Az esemény örömteli része volt az új tagok, a Netdragon Service Group, a FUTUREÁL és a Discover Team rövid bemutatkozása, az oklevelek ünnepélyes átadása.
Schmidt József elnök felszólalásában ismertette az új, vissza nem térítendő és egyéb igényelhető támogatások körét.