Ingatlan Regatta szeptemberben! Jön a szakma nagy vitorlásversenye

2016.09.24-25 Balatonkenesewww.ingatlanregatta.hu (4)

Napsütés. Balaton. Azúrkék víz. Kellemes szél. Dagadó vitorlák. A háttérben a magyar Toszkána. Egy életérzés, amelyet az iroda.hu és az ingatlan.com meg szeretne osztani a hazai ingatlantársadalommal is. Újabb nagy dobás a szakmában az Ingatlan Regatta verseny, amelyen szeptember 23-24-én ingatlanpiaci cégek mérkőznek meg egymással. Most érdemes jelentkezni, hogy aztán nyerhessünk. Amatőrök és profik egyaránt részt vehetnek, miközben számos program színesíti a versenyt.

Az ingatlanpiaci szakembereknek is szükségük van arra, hogy egy különleges hétvégén egy különleges helyen találkozzanak egymással, ahol nem csak lazulhatnak, beszélgethetnek, kapcsolatokat építhetnek, hanem egy fantasztikus versenyen is részt vehetnek. Az iroda.hu és az ingatlan.com szeptember 23-24-én Balatonkenesén rendezi meg Magyarország első Ingatlan Regatta versenyét a kereskedelmi és a lakóingatlanpiac képviselőinek, amely egy életre szóló élmény lesz a  résztvevőknek.

A Balaton a maga páratlan szépségével és különleges hangulatával a verseny legméltóbb helyszíne. A magyar tenger – akár csak Budapest – az elmúlt 25 év szimbóluma is, hiszen hihetetlen változások következtek be a helyi ingatlanpiacon. Természetesen a víz, a nyár és az éltető nap mit sem változott, de eközben európai színvonalú szolgáltatásokkal találkozhatunk már, gondoljunk csak a kikötőkre és a gőzerővel fejlődő vitorlás kultúrára; gondoljunk a gasztronómiára és a borászatokra, vagy elég ha a Balaton-felvidék, azaz a magyar Toszkána tündéri falvaira gondolunk, és akkor még nem beszéltünk a Balatont övező épített örökségünk csodás épületeiről.

b_a4d8bcf7f7c2eaa1bfaaa489cec8b981A hófehér vitorlával dagadó hajók a Balatonon nem csak a hazai ingatlanszakma fejlődését, hanem a felkészült szakembereket is szimbolizálják, akik nap mint nap új kihívásokkal szembesülnek, akik hol kedvező, hol kedvezőtlen időjárási/piaci viszonyok között kormányozzák hajójukat, de mindig az a szándék vezérli őket, hogy célba, azaz a kikötőbe érjenek. Ezt a szimbolikus utazást az iroda.hu csoport most a valóságban is bemutatja, hiszen az Ingatlan Regatta egy olyan hajózási verseny lesz, amelyen mind amatőr, mind profi versenyzők részt vehetnek. A vitorlázásban járatlanok, de a sport és a verseny irá́nt érdeklődők szakképzett kormányosok segítségével versenyezhetnek majd a bérelhető hajókon.

Igazi kihívás lesz a Magyarországon egyedülálló rendezvény, a szervezők mintegy húsz hajó indulására számítanak, vagyis csaknem kétszáz fő versenyezhet a magyar tengeren, hogy kiderüljön a nap végére, ki a legény a gáton.  Nyílt sisakos küzdelem, ahol nem számít a hozam, nem számít a bérleti díj, és nem számít a négyzetméterár, csak az számít, hogy ki a jobb. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton nézelődők számára is garantálja a kellemes kikapcsolódást.

A verseny szervezését az iroda.hu és az ingatlan.com a legjobb hazai szakemberre bízta, hiszen a tizenegyszeres Kékszalag-győztes, Soling-világbajnok, sokszoros magyar bajnok Litkey Farkast, a Litkey Sailing Team csapatvezetőjét kérték fel. A nemzetközi hírű vitorlás lesz a verseny magas színvonalának garanciája: a professzionális eseményen nem csak profik indulhatnak, így bárki megízlelheti ezt a különleges életérzést. Minden ingatlanpiaci céget szeretettel várnak a szervezők, ahol a résztvevők élményekkel és új üzleti kapcsolatokkal egyaránt gazdagodhatnak.

Ne feledjünk! Navigare necesse est! Hajózni muszáj! Mi csak annyit teszünk hozzá: nyerni se rossz!

Ingatlan Regatta médiaajánló