Szeretem a szakmám! pályázat


Ha tényleg szereted, és nyerni is szeretsz, keress magad mellé pár lelkes csapattagot és nevezzetek! Készítsetek pár perces videót, legyen szórakoztató vagy informatív, meghökkentő vagy kedves. Rátok bízzuk! Lepjetek meg bennünket!


Az elmúlt években nyertek már debreceni gépészek, de pályáztak logisztikusok, fűtésszerelők, építészek, kiadványszerkesztők és hegesztők is.

Máris van ötleted?

 

Naná, hogy nyerni akarok!

Minden pályázó csapat részt vehet egy nyereménysorsoláson, ahol Lamax vezetéknélküli hangeszközöket és az SPI International ajándékkuponjait sorsoljuk ki.

4 szerencsés csapat nyerhet, minden csapattag, azaz a felkészítő tanár is!


És hogy pontosan mit?

Ráadásul azok a csapatok, akik a legeredetibb módon pályáznak, nagyértékű műhelykorszerűsítést, valamint exkluzív tanulmányi kirándulást nyerhetnek iskolájuknak.


 

Az elfogadható pályázati fájlformátumok: JPG, PNG, PPT, GIF, AVI, FLV, MOV, MPEG, MP4, 3G/3G2, WMV, ASF, DivX. A fájl feltöltése gomb megnyomása után válaszd ki a számítógépéről a feltölteni kívánt pályázati fájlt, valamint a személyes adatokkal kitöltött és aláírt plágiumnyilatkozatot, majd add meg vezeték és utóneved az erre kijelölt mezőkben. Ezt követően kattints a feltöltés gombra és várd meg a “Sikeres volt a feltöltés” üzenetet képernyődön. Ha megjelenik a “Sikeres volt a feltöltés” üzenet, akkor a pályázatot rögzítettük rendszerünkben, melyről a plágiumnyilatkozatban megadott e-mail címre maximum három munkanapon belül visszajelzést is küldünk. Amennyiben nem érkezik meg a visszajelzés, akkor vedd fel a kapcsolatot a Pályázat lebonyolítójával a fulop@probako.hu e-mail címen.

A pályázatokat 2022. április 22-ig várjuk.


Szakember leszel?

Mit tanulsz az iskolában? A létesítménygazdálkodás vagy más néven Facility Management (FM) szektor egyedülálló jellegzetessége, hogy nagyon sokféle szakmatípust ölel fel és foglalkoztat, kezdve az ipari gépésztől és villanyszerelőtől, a szakácson, kertészen, vagyonőrön át egészen a jógaoktatóig.

A létesíménygazdálkodókat tömörítő egyesület, a LEO újra meghirdeti a „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatát, hogy a szakképző intézményekben és technikumokban tanuló diákok jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

Szóval, bármit is tanulsz a suliban, az FM iparágban a szakmádban ma minden esélyed megvan rá, hogy nagy presztízsű vállalatnál kamatoztasd tudásod.

Legnagyobb hiány a gépészekből, műszaki szakemberekből van, ami azzal is összefüggésben van, hogy az iparág képviselői szerint a robotizáció és a digitalizáció teljesen átszövi majd a létesítménygazdálkodás működését is, sok tagvállalatunknál már most mindennapos eszköznek számítanak a takarító robotok, a VR szemüveg, de a 3D nyomtató is.

Lehetsz ipari gépész, fűtés és gázszerelő, de akár kiadványszerkesztő vagy éppen kertész, elképzelhető, hogy valamelyik LEO tagvállalatánál találod majd meg álmaid állását.


TUDTAD?

Tudtad, hogy a létesítménygazdálkodás szektor jelenleg a magyar GDP 7%-át adja. A LEO tagvállalatok Jelenleg több mint 11 000 embernek adnak munkát a legkülönbözőbb szakterületekről. Ezen felül további 1000 betöltetlen pozíciót számolnak; területileg Budapesten, az agglomerációban és Nyugat-Magyarországon a legégetőbb ez a hiány.

 


Pályázz,
tudj meg minél többet a LEO-ról és az álláskeresésnél gondolj ránk!