MIRE SZÁMÍTHATSZ?

2023. április 27-én megrendezzük Az Év Irodája verseny legnagyobb eseményét a Várkert Bazárban, ahol az esti díjátadó mellett, szakmai kiállítások és konferencia programok is várnak rád!

Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai? Akkor ott a helyed!

KIKET FOGUNK DÍJAZNI?

FŐKATEGÓRIÁK:
● Az Év Irodája
● Az Év Közösségi Tere
● Az Év Belsőépítész Cége
● Az Év Irodaháza

KIKET FOGUNK DÍJAZNI?

ALKATEGÓRIÁK:
● Az Év Kisvállalati Irodája
● Az Év Középvállalati Irodája
● Az Év Nagyvállalati Irodája
● Az Év Design Irodája
● Office Branding Különdíj
● Az Év Közösségi Irodája

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

2023. április 27-én megrendezzük Az Év Irodája verseny legnagyobb eseményét a Várkert Bazárban, ahol az esti díjátadó mellett, szakmai kiállítások és konferencia programok is várnak rád!

Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai?

Akkor ott a helyed!

KIKET FOGUNK DÍJAZNI?

FŐKATEGÓRIÁK:
Az Év Irodája
Az Év Közösségi Tere
Az Év Belsőépítész Cége
Az Év Irodaháza

KIKET FOGUNK DÍJAZNI?

ALKATEGÓRIÁK:
Az Év Kisvállalati Irodája
Az Év Középvállalati Irodája
Az Év Nagyvállalati Irodája
Az Év Design Irodája
Office Branding Különdíj
Az Év Közösségi Irodája

Program

Várkert Bazár / 2023. április 27.

12:00 – 13:00 – Ebéd / regisztráció
13:00 – 13:10 – Műsorvezetői köszöntő
13:10 – 13:15 – Fodor Dániel, Az Év Irodája Kft. – társtulajdonos & CEO megnyitó beszéde

13:15 – 13:50 – Andrei Martin, Partner at PLP Architecture, London
A The Edge Amszterdami irodaházat a mai napig a világ legzöldebb irodaházaként tartják számon. De vajon milyen projekteken dolgozik jelenleg az Edge tervező-cége és mi az a szemléletmód, amiben az irodaházak következő generációja készül? Andrei megmutatja!

13:50 – 14:10 – Bogár Bence, Holisztik Design – Designer & Alapító
Bence szerint nem a hibrid az élhető munkakörnyezet jövője! De akkor vajon mi? Melyek azok a kérdések, amelyek felett talán elsikkadunk és mégis a kulcsot jelenthetik? Bence gondolatébresztő előadása mellett “elvihető” megoldást is kínál a megoldásra.

14:10 – 14:35 – Szabó Péter, Microsoft Hungary – Managing Director: Ki és miért fog irodába járni a jövőben? 
A Microsoft elvégezte az utóbbi idők egyik legátfogóbb kutatását a hybrid munkavégzésről: a kutatás 20.000 ember bevonásával zajlott 11 országból, melyet big-data kutatás is kiegészített online produktivitás-mutatók kiértékelésével. Péter azonban nem csak erről fog beszélni, hanem a kutatás által felvetett problémák technológiai megoldásairól is, valamint az AI-ról is.

14:35 – 14:55 – Kávészünet

14:55 – 15:15 – Kadi Metsmaa, ESPLAN – CEO, Észtország
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a skandináv országok élen járnak a fenntarthatóságban. Észtország leginnovatívabb, építészeti és mérnöki irodájának CEO-ja fog beszélni arról, hogy milyen megoldásokban, együttműködésekben hisznek.

15:15 – 15:55 – A közönség kedvencei – Szrenkó Zoltán, OTP Bank Nyrt. – Ingatlan beruházási vezető tanácsadó Elnök-vezérigazgatói Kabinet / Vász Noémi, Vodafone – Property Lead / Henger Mátyás, BOSCH – Bosch New Way of Working Projektvezető – Fizikai tér kialakítás és használatért felelős
Bemutatkoznak az idei év legtöbb szavazatot kapott közönségkedvenc irodái: tanulságok, innovatív ötletek és fuckup storyk.

15:55 – 16:25 – Varga Péter, MOL Group – MOL Campus Managing Director
Mi motiválta a MOL-csoportot, hogy megalkossa Budapesten a „jövő irodáját”? Hogyan lehet egy vállalati székház technológiai és építészeti megoldások tekintetében 21. századi és egyben emberközpontú is? Miként inspirálta a MOL Campus koncepcióját a MOL-csoport stratégiája és fenntarthatósági törekvései? Mik voltak az építkezés kihívásai és legizgalmasabb pillanatai? Mindezekre választ ad előadásában Varga Péter, aki fejlesztési és operációs vezetőként a projekt kezdetétől végigkísérte a MOL Campus megszületését.

16:25 – 16:45 – Kávészünet

16:45 – 17:10 – Clive Lucking, Studio Alliance – Founder, international office market expert, London: Offices: The Future of Mankind
Sok elmélet létezik azzal kapcsolatban, hogy hogyan fejlődhet az emberiség, mi lehet a jövő? Clive tudományos tényekkel és bizonyított adatokkal fűszerezett előadásában rávilágít egy egészen új aspektusra: Talán az irodák jelentik a kulcsot?

17:10 – 17:30 – Roman Karpenko, Steelcase – Sales leader, Csehország
Roman beszélni fog arról, hogy hogyan változtak meg az emberek szükségletei a munkahelyükhöz kötődően, és hogyan hatnak ezekre az egyre nagyobb mennyiségben rendelkezésre álló adatok.

17:30 – 17:55 – Prof. Dr. Dúll Andrea, ELTE PPK Ember-Környezet Tranzakció Intézet – Igazgató
Andrea szakmai betekintést nyújt arra vonatkozóan, hogy hogyan alakultak át körülöttünk a terek, és hogyan hat ez ránk, emberekre?

17:55 – 18:25 – Oxfordi vita az online vs offline iroda környezetről szakértő résztvevőkkel
dr. András Klára, Egis – HR és kommunikációs igazgató / Uzsák Éva Virág, HRFest – HRFest content advisor, freelance HR and Future of Work expert / Kriza András, Ford Business Solutions – HR Manager

Görgess le és ismerd meg előadóinkat!

Regisztráció

11:30-tól

Ebéd

12:00-14:00

Tilesch Anna, ingatlan.com - Employee Experience Specialist

13:00-13:10

Fodor Dániel, Az Év Irodája Kft. - társtulajdonos & CEO

13:00-13:10

Andrei Martin, Partner at PLP Architecture, Co-Founder of PLP Labs (London)

13:10-13:50

We have probably seen more changes in workplace trends in the past 5 years than we have seen in the past 25. Emerging technologies and shifts in cultural practice are creating new patterns of work and this translates into new strategies for design. In an age when remote and hybrid working are becoming prevalent, one such trend sees successful large-scale work environments beginning to behave as small cities. Cities are nurseries for innovation: human aggregation, proximity, and friction facilitate pooling talents, sharing knowledge, and spreading ideas.

But how can these environments be replicated within the context of individual buildings? We will address how, through the use of established placemaking strategies, we can leverage technology, sustainability and wellness principles to create vivid experiences that enhance human interaction within the workplace. Further, we will discuss how workplaces can become more vibrant when they are actively linked to their wider social environments and when they celebrate a sense of place.

This trend will be explored through the lens of several projects designed by PLP including: Sky Central – an office environment planned as a fragment of a city, where wellbeing is an engine for creativity 22 Bishopsgate – the first Well certified tower in the UK and a building that operates as a vertical village The Edge Amsterdam – the greenest and smartest building in the world

Bogár Bence, Holisztik Design - Designer & Alapító

13:50-14:10

Ha azt gondoljuk, hogy a hibrid munkavégzés megoldás a problémáinkra, akkor ugyanolyan illúzióban ringatjuk magunkat, mint amikor a három tonnás elektromos SUV-októl várjuk a globális felmelegedés megállítását.

Szabó Péter, Microsoft Hungary - Managing Director

14:10-14:35

A Microsoft elvégezte az utóbbi idők egyik legátfogóbb kutatását a hybrid munkavégzésről: a kutatás 20.000 ember bevonásával zajlott 11 országból, melyet big-data kutatás is kiegészített online produktivitás-mutatók kiértékelésével. A WorkTrend Index legizgalmasabb eredményei között van, hogy míg a hybrid munkavégzés során a munkaidő, a megbeszélések száma és más tevékenységmutatók növekednek, valamint az emberek 87%-a szerint pruduktívan végzi a munkáját, addig a vezetőik 85%-ának kétségei vannak ebben.

A jelenség neve termelékenységi paranoia, és belátható eredményekhez vezet: bizalmatlanság, mikromanagement, kiégés, a termelékenység felpörgése után lassulás. De vajon mi lehet a megoldás? Erről fogja megosztani gondolatait Szabó Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Kávészünet

14:35-14:55

Kadi Metsmaa, ESPLAN - CEO (Észtország)

14:55-15:15

Introducing the main principles of engineering excellence that allow increase the performance and wellbeing in the office spaces. Going beyond standard solutions to make a difference and provide office spaces on different level.

• Szrenkó Zoltán, OTP Bank Nyrt. - Ingatlan beruházási vezető tanácsadó Elnök-vezérigazgatói Kabinet
• Vász Noémi, Vodafone - Property Lead
• Henger Mátyás, BOSCH - New Way of Working Projektvezető - Fizikai tér kialakítás és használatért felelős

15:15-15:55

Hogyan élte meg az iroda kialakítását a Vodafone, a Bosch és az OTP? A közönség által legjobbra értékelt irodák képviselői osztják meg velünk tapasztalataikat az irodájuk kialakításáról: fuckup storyk, tanulságok és fun factek.

Varga Péter, MOL Group - MOL Campus Managing Director

15:55-16:25

Mi motiválta a MOL-csoportot, hogy megalkossa Budapesten a „jövő irodáját”? Hogyan lehet egy vállalati székház technológiai és építészeti megoldások tekintetében 21. századi és egyben emberközpontú is? Miként inspirálta a MOL Campus koncepcióját a MOL-csoport stratégiája és fenntarthatósági törekvései? Mik voltak az építkezés kihívásai és legizgalmasabb pillanatai? Mindezekre választ ad előadásában Varga Péter, aki fejlesztési és operációs vezetőként a projekt kezdetétől végigkísérte a MOL Campus megszületését.

Kávészünet

16:25-16:45

Clive Lucking, Studio Alliance - Founder, international office market expert (London)

16:45-17:10

There are many theories about how mankind will evolve…none have so far explained why the office or workplace holds the key to our very survival!! For over 35 years Clive Lucking has both worked in an office and been responsible for creating workplaces for companies across Europe. Clive will combine his experience with scientific facts and proven data to explain why human beings need (and often choose) to be physically present in the office more than we may think.

Roman Karpenko, Steelcase - Sales leader (Prága)

17:10-17:30

Would people choose an assigned desk or more remote work? New Steelcase global research explores what people need and expect in today’s era of hybrid work.

New insights from nearly 5,000 employees in 11 countries provide you with a rich understanding of how work is fundamentally changing and why the workplace needs a new source of inspiration — community. We will discuss:

  • 5 Needs and Expectations People Have Now
  • 3 Key Global Research Findings
  • Country-by-Country Data
  • Building Hybrid Neighborhoods
  • Creating Community at Work

Prof. Dr. Dúll Andrea, ELTE PPK Ember-Környezet Tranzakció Intézet - Igazgató

17:30-17:55

A 21. század járvány-, háború- és klímaválság által megtépázott első három évtizedének vége felé az már biztosan látszik, hogy ez ember és térhasználata sok tekintetben érintetlen marad a nagy válságok közepette is, míg ugyanakkor mégiscsak látványos változások mennek végbe nemcsak a technológiában és a környezetalakításban, de – úgy tűnik – a környezetszemléletben is.

Melyek a viszonylag változatlan ember-környezet viszonyjellemzők és mégis, mi változik a környezetpszichológia (ember-környezet tranzakciótudomány) tudásanyaga szerint? Mindezt hogyan tudjuk alkalmazni a mindennapi (irodai és egyéb) téralakításban és -használatban?

• dr. András Klára, Egis - HR és kommunikációs igazgató
• Kriza András, Ford Business Solutions - HR Manager
• Uzsák Éva Virág, HRFest - content advisor, freelance HR and Future of Work expert
• Beck Márton, MindMiners Collective - Kommunikációs és változásmanagement stratéga

17:55-18:25

Vacsora

18:00-20:00

Az Év Irodája Díjátadó

20:00-22:00

Este egy vacsora mellett átadjuk Az Év Irodája verseny
győzteseinek járó díjakat! Ismerd meg az idei shortlistes irodákat:

  • KÉSZ Metaltech
  • RTL Magyarország pilot 2
  • Artificial Group
  • myoffice – Barré Technologies, Nova Services, Nova Human Resources
  • CTP HQ
  • Soft Flow
  • Unilever Nyírbátor
  • DLA Piper
  • BCA Hungary
  • ExxonMobil – Pillar Irodaház
  • P&G
  • Sanofi Global Operations
  • Diageo
  • Vodafone
  • Smart Office Solutions
  • Flatco
  • Meyer&Levinson
  • DVM ArchViz
  • Basic Collection
  • BOSCH BP106
  • BOSCH Budapest Innovációs Kampusz
  • MOL Campus
  • OTP M12 irodaház
  • BAM Group
  • SZOVA
  • Uni-Invest
  • Allen&Overy
  • MSD Magyarország
  • Webstar Csoport
  • Jobcapital

A pályázatok megtekinthetőek Az Év Irodája honlapján.

After party a helyszínen & networking

22:00-24:00

2022-es galéria

Kíváncsi vagy a tavalyi konferenciA & DÍJÁTADÓRA?

Jegyvásárlás

Konferencia jegy

60 000 Ft + ÁFA /FŐ

Kombinált jegy

85 000 Ft + ÁFA /FŐ

Díjátadó jegy

60 000 Ft + ÁFA/FŐ

10 fős asztal - Díjátadóra

600 000 Ft + ÁFA/ asztal

10 fős asztal - Kombinált

850 000 Ft + ÁFA/ asztal

10 fős asztal - Konferenciára

600 000 Ft + ÁFA/ asztal

Kiállítóink, támogatóink

Asztalvásárlóink

Szakmai partnereink

Kapcsolat

Molnár Nilla

Head of Sales

Jakabfi Adrienn

Event & Account Executive

Fodor Dániel

CEO

Korábbi
győztesek

Már tizenharmadik alkalommal keressük azokat a szereplőket, akik a szakmai legjobbjaként formálják az irodapiacot és a munkáltatói kultúrát, valamint évről évre új értékeket teremtenek a hazai piacon. Az Év Irodája versenyre olyan irodák és közösségi terek nevezéseit várjuk, akik idén költöztek vagy kerültek felújításra, és készen állnak rá, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

2022 © Az Év Irodája Kft. Minden jog fenntartva.

Jakabfi Adrienn

Projektvezető