Szeretem a szakmám! pályázat – Pályázz és részesülj az 1 millió forint értékű nyereményből


Bármilyen szakmát tanulsz, ha tényleg szereted, és nyerni is szeretsz, ezen a pályázaton részt vehetsz. Keress magad mellé pár lelkes csapattagot és készítsetek egy maximum 3 perces videót! Legyen szórakoztató vagy informatív, meghökkentő vagy kedves, rátok bízzuk! Lepjetek meg bennünket!

 

Kik pályáztak korábban?


Az elmúlt években pályáztak már például győri „elektro-szakik”, debreceni gépészek, paksi festők és karcagi varrónők is, logisztikusok, fűtésszerelők, építészek, kiadványszerkesztők, hegesztők és még sokan mások. Tehát tényleg bárki pályázhat, pályázzatok Ti is!

Milyen videókkal pályáztak korábban?

Inspirálódj a korábbi nyertes pályázatokból és hasonló témájú TikTok videókból, de ne felejtsd, hogy csak a fantáziád szabhat határt a kreatív megoldásoknak! Hogy a frappáns ötlet kivitelezése semmiképpen ne okozzon gondot, összeállítottunk egy inspirációs csomagot, plusz pár hasznos tippet a videókészítés fortélyairól.
Add meg az e-mail címed és már küldjük is:

   

  Mindenkinek van esélye nyerni

  Minden pályázó csapat részt vehet egy sorsoláson, ahol Panasonic, Technics, Mobilfox és Filmbox ajándékokat nyerhet. 4 szerencsés csapat kerül kisorsolásra, minden csapattag, azaz a felkészítő tanár is nyereményben részesül!

  Ráadásul azok a csapatok, akik a legeredetibb pályamunkát készítik, nagyértékű műhelykorszerűsítést, valamint exkluzív tanulmányi kirándulást is nyerhet iskolájuknak.

  Nyeremények

  • Technics AZ40 Bluetooth fejhallgató, vagy
  • Panasonic S300 vezeték nélküli fejhallgató, vagy
  • Panasonic B100 vezeték nélküli fejhallgató, vagy
  • 20.000 Ft értékű Mobilfox vásárlási utalvány Full-Shock telefontokra android vagy iphone készülékhez, vagy
  • 3 hónapra szóló ajándékkuponok a FilmBox+ teljes kínálatához

  PÁLYÁZAT FELTÖLTÉSE

   

  Az elfogadható pályázati fájlformátumok: AVI, FLV, MOV, MPEG, MP4, 3G/3G2, WMV, ASF, DivX. A fájl feltöltése gomb megnyomása után válaszd ki a számítógépedről a feltölteni kívánt pályázati fájlt, majd add meg vezeték és utóneved az erre kijelölt mezőkben. Ezt követően kattints a feltöltés gombra és várd meg a “Sikeres volt a feltöltés” üzenetet képernyődön. Ha megjelenik a “Sikeres volt a feltöltés” üzenet, akkor a pályázatot rögzítettük rendszerünkben, melyről az előregisztrációs űrlapon megadott e-mail címre maximum három munkanapon belül visszajelzést is küldünk. Amennyiben nem érkezik meg a visszajelzés, akkor vedd fel a kapcsolatot a Pályázat lebonyolítójával a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címen.

  Meghosszabbított határidő:
  A pályázatokat 2023. május 26. péntek, 12:00-ig várjuk.

   

  Szakember leszel?


  Mit tanulsz az iskolában? A létesítménygazdálkodás vagy más néven Facility Management (FM) szektor egyedülálló jellegzetessége, hogy nagyon sokféle szakmatípust ölel fel és foglalkoztat, kezdve az ipari gépésztől és villanyszerelőtől, a szakácson, kertészen, női-, férfiszabón, vagyonőrön át egészen a jógaoktatóig.

  A létesíménygazdálkodókat tömörítő egyesület, a LEO újra meghirdeti a „Szeretem a szakmám” elnevezésű pályázatát, hogy a technikumokban illetve szakképző iskolákban tanuló diákok jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

   

  Szóval, bármit is tanulsz a suliban, az FM iparágban a szakmádban ma minden esélyed megvan rá, hogy nagy presztízsű vállalatnál kamatoztasd tudásod. Legnagyobb hiány a gépészekből, műszaki szakemberekből van, ami azzal is összefüggésben van, hogy az iparág képviselői szerint a robotizáció és a digitalizáció teljesen átszövi majd a létesítménygazdálkodás működését is. A LEO sok tagvállalatánál már most mindennapos eszköznek számítanak a takarító robotok, a VR szemüveg, de a 3D nyomtató is.
  Lehetsz ipari gépész, fűtés és gázszerelő, de akár kiadványszerkesztő vagy éppen kertész, elképzelhető, hogy valamelyik LEO tagvállalatánál találod majd meg álmaid állását

  TUDTAD?


  Tudtad, hogy a létesítménygazdálkodás szektor jelenleg a magyar GDP 7%-át adja. A LEO tagvállalatok jelenleg közvetve 50.000 embernek adnak munkát a legkülönbözőbb szakterületekről. Ezen felül további 1000 betöltetlen pozíciót számolnak; területileg Budapesten, az agglomerációban és Nyugat-Magyarországon a legégetőbb ez a hiány.

  Pályázz,
  tudj meg minél többet a LEO-ról és az álláskeresésnél
  gondolj ránk!