Szeretem a szakmám employer branding kampányunk a Magyar PR Szövetség PREXA versenyének Bronz díját hozta el

Szeretem a szakmám pályázatunk nagy örömünkre a Magyar PR Szövetség PREXA versenyén  Általános hírnévmenedzsment és Építőipar, ingatlan kategóriákban is  shortlistes PREXA 2024 Shortlist | Magyar Public Relations Szövetség (mprsz.hu), majd a főzsűri döntése alapján az iparági kategóriában BRONZ díjas  lett! 😊 Köszönjük a Próbakő Kommunikáció ügynökségnek,  az évről évre lelkesen résztvevő felkészítő tanároknak, tanulóknak és támogató Tagjainknak, hogy évről évre mellettünk állnak a kampányban.

Idén a Mobilfox, Filmbox és tagjaink EPS-Connect International Zrt., MÜPA Üzemeltető, MVM Services, Paner Kft., Prologis Hungary, SCH-ps és Vectigal Service támogattak minket abban, hogy a nyeremények és a díjak a pályázatra jelentkező 200 tanuló számára minél értékesebbek lehessenek.

LEO 10 év – Szeretem a szakmám idei kampányunk célja ebben az évben is, megmutatni az FM szektort és a benne rejlő karrierlehetőségeket a szakiskolák tanulói számára, akik csapatban dolgozva videóban mondhatják el miért szeretik azt a szakmát, amit tanulnak.